9 haziran 2011 anonymous un tib e saldırması

independence
anonymous tarafindan duyurulan saldiri plani. yarin yani 9 haziran 2011 per$embe gunu saat(yerel saat) 18:00 itibari ile ba$layacakmi$ bu saldiri. $urada da resmi falan var;

http://tinyurl.com/63mn6hy

$u twitter hesabindan duyuruldu;

https://twitter.com/anonopturkey
deus ex machina
"yürü be anonymous" dedirten olaydır. cesur yeni dünya veya 1984 gibi kitaplarda anlatıldığı üzere eğer otorite teknolojiyi bir baskı aracı olarak kullanacaksa-ki kullanıyor- buna aynı alanda bir karşılık verilmelidir. egemen güçlerin kendi lehlerine böylesine verimli kullandığı yeni alanları biraz olsun kendi lehimize çevirmek ve mücadelenin bir parçası haline getirmek kaçınılmaz bir şeydir 21. yüzyılda.
independence
i$in ilginc tarafi medyamiz bu durumu "internete hepten yapilacak bir saldiri" olarak insanlara yansitmakta ve yarin internetin cokecegi falan soylenmekte.

ya canim karde$im, $u ayrimi bil. tib demek internet demek degil. kaldi ki saldiri tib’in binasina falan da degil, sadece internet sitesine gercekle$tirilecek ve bu da gonullulerin vpn baglantilari ile ddos $eklinde yapilacak. adamlar aleni beyan etmi$ler bu durumu. ha ddos’u nasil engellerim dersen, engelleyemezsin o ayri konu. ne kadar saglam firewall kursan bile o queryler sistemin bulundugu makineye su kaynattiracaktir bi kere, ondan kaci$ yok.
mitili
18:25 itibariyle hiçbir işe yaramayan saldırı.

sahipleri yönlendirmişler zaten. index.html bir saniye sonra index2.html adresine gidiyor her seferinde ve site açılıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol