recep tayyip erdoğan ın oynadığı reklam filmi

independence
secimler icin cekilen akp reklam filmlerinden bir tanesi. iktidarda oldugu donem boyunca yaptigi icraatlardan bir kesit sunuyor. cok yaki$ikli cikmi$, kiz olsam direk verirdim. bebegim benim.
isyankarmuhabir
kamera karşısına her yani çıkan gibi ellerini nereye koyacagına karar verememis bir goruntusu var, en sonunda bari birini cebime sokayaım demiş ki kötü olmuş.
uraz
biz şunu yaptık,biz bunu yaptıkla başlayan ve ardı arkası kesilmeyen böbürlenme silsilesi. lan hangi akla hizmet ederek biz şunu yaptık biz bunu yaptık diyebiliyor insan. o koltuğa oturmak için aday olduğunda adaylık duruşunda, ben zaten bunları seve seve yapacağım ya da ske ske yapacağım gölgesi hiç mi yoktu? talip olduğun makam zaten bunları yapmanı gerektirecek sorumluluğu vermiyor muydu sana? bir anne, bebeğini emzirdikten sonra, baakkk ben seni emzirdim demeli midir mesela! ya da aşık olmuş bir adam sevdiği kadına ben senin için bunları yaptım mı demelidir.. ee tabi ağızlarda "bak bu adam bunu bunu yaptı" şeylerinin tadını bırakabilmek adına reklamını salıyor bayıra.. oy verenleri de bunları duymaya aç, saldırıyor kaşıksız çatalsız. yiyecek olan dünden razı. ama hiç düşünmüyor ki! yediği lahana turşusu lahanasız olur mu diye. adam lahana turşusuna lahana kattı diye prim yapmaya çalışıyor..

mehmet- aşkım ben senin için her şeyi yaparım.
emine- ee yani,yapsan iyi olur.
mehmet- ben senin için canımı veririm
emine- isabet olur mehmet
mehmet-ben senin için dünyayı ters düz ederim
emine- arada bi’ skmesen iyi olurdu yaa neyse.
cibidicibidiyuzenbalik
izlendikten sonra: ’hadi len oradan’ tepkisi verilesi, türkiye’nin en gıcık reklamları arasında zirveyi zorlaması muhtemel olan hiçbir inandırıcılığı olmayan reklam filmi şeysi...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol