yalnızken içilebilecek şeyler

sipsi
ayran. içerken dudağın üstünde bıyık gibi beyazlık bırakıyor, evet. tek başınıza için. ya da ağzınızı daha fazla aralayarak için o zaman beyaz leke kalmaz, o halde başkalarının yanında da içebilirsiniz. ama yalnız da içilebilir. böyle düşünüyorum..
rumuz pilis tiray egen
şampanya. bir erkek olarak itiraf ediyorum sözlük. kimsenin yanında içemiyorum bu meredi. efemine duruyo. o yüzden yalnızken tadını çıkarıyorum. oh köpüklü köpüklü.
uraz
başlığı tam olarak algılayabildiğimi sanmıyorum lakin sandığım kısmı paylaşmak istemediğimi de sanmıyorum. o halde sanmadığım şeyi,sandığım şeyin karşısında yenik düştüğünü kabul ederekten ele alıyorum..
anladığım kadarıyla yalnızken içilebilitesi(bu ne demekse) mümkün olan içeçekler. tıpkı yalnızlığın kendisi gibi: ancak ve ancak başka kimse ile paylaşılmadığı zamanlarda yalnızlığın yalnızlık olduğunu bilmek gibi. yalnızken içilebilecek şeyler kısmına gelicek olursak: valla ömrü hayatım hep yalnızlık içinde geçti ama kalabalık ortamlarda içtiğim herneiselerin dışında bir şey içtiğimi hiç hatırlamıyorum,bu yüzden de yalnızken içilebilecek şeyler neler olabilir,bilemedim şimdi. zaten yalnız kaldığımda da yalnızken ne içilir lan acaba diye hiç sormadım ben,düşünmedim de. gittim,aldım,içtim..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol