mazi butonu

independence
butonlar arasinda yer alan yeni bir buton. boyle de super tanimlarim.

2004 senesinden bu gune, "bugunun tarihi ile" acilan ba$liklari gostermektedir her seneye ait olan butonlari yardimi ile. misal 2005 butonuna basarsaniz bugun icin onunuze 4 haziran 2005 senesinde acilan ba$liklari getirecektir. sol frame’de gozukecek ba$liklar 4 haziran 2005 tarihinden once acilan fakat 4 haziran 2005 tarihinde de icerisine entry girilen ba$liklar degil, sifirdan 4 haziran 2005 tarihinde acilan ba$liklar olacaktir. baktiginiz tarihte ki ba$lik sayilarinin azligi bu sebepledir.
sipsi
tıklanınca ’mazi o bir definedir. onu biraz açsan fırlar, bir çok zehir hatıralar.(tevfik fikret)’ yazısı çıkıyor. pek hoş olmuş..
rumuz pilis tiray egen
çok duygusal bir çocuk bu independence. bakmayın onun o uzaktan porno izleyicisi duruşuna. aslen içi sevgi doludur. mazi kalbinde bir yaradır.

butona gelince. buton çok güzel olmuş süper de olmuş yane. güle güle kullansın ahali. aha yazdım mazi oldu.
uraz
tıkladığıda bir sürü türk bayrağı ile karşılaştığım butondur..
nedenini sorgulamıyorum,yadırgamıyorum da, ki! haddim değil bunu sorgulamak ya da yadırgamak. ben sadece merak ettim o bakımdan şey ettim. ne ettim oda belli değil, ne diyorum lan ben!!!
independence
butona tiklandigi zaman gozuken sayisiz bayrak resminin sebebi makinelerinizin sakladigi cashler sebebiyledir. ctrl + f5 yapip yeniden denerseniz oyle bir $ey olmadigini goreceksiniz.
uraz
#1009929
evet evet şimdi baktım ben de bir şey göremedim. hem de ctrl + f5 böyle bir şeyi yapmaya gerek duymadan. halüsinasyon gördüm sanırım,ya da görmek istediğimi gördüm sanırım,ama geçti valla..
rumuz pilis tiray egen
#1009933 kim bilir jedi aşka gelmiş bir an için yapmış olabilir. sonra gelen tepkiler üzerine hemen değiştirip "yok len ctrl falan yapın" diye toparlamaya çalışıyor olabilir. ya da fazla kafa yordum ben paranoyak oldum.
kalimera
bu gece şöyle bi keşfe çıkayım dedim bu butonu. periyodik olarak yıllara ayrılmış negzel. kendimi zaman makinesinde hissederekten 2004’e bir giriş yaptım. amma velakin oralar hep çöldü. "hımm" dedim. sözlük için alt yapı çalışmaları sebebiyle yollar trafiğe kapanmış olabilir." diye düşündüm. ne de olsa o zamanlar sözlüğümüz "kız çıtı pıtı hanım hanımcıktı çiçeği burnunda". 2005’te neler var ola dedim girdim. başlıklar yalan yanlış açılmış, soru işareti falan var harflerin arasında. dedim "o zamanlar mod müd icat edilmemişti zahar"
2006 ve 2007 yılları sözlüğün altın çağlarıymış zaten.

yani pek bi güzel olmuş bu ton. seneler hakkında analiz yapma yeteneğin öne çıkıyor. bu tren böyle uzayıp gider inşallah nice yıllara. bi ton yıllar oluşsun butonlardan. mesela 2170’ten 3. indy bu entrye denk gelip ağlasın falan.

çok duygulandım sözlük...
muque
sözlükte yıllarını geçirmiş insanların bir eli bastonda öbür eli mouse’da gözleri yaşlı tıklattığı buton olabilme şerefine sahip butondur. sevdik.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol