chymera

independence
yeni bir internet fenomeni. evvelsi gun blog tv’de denk gelmi$tim, megerse adam efsane olmu$ o gunku yayinla. hatta o kadar efsane olmu$ ki yanli$im yoksa bu gece disko kralı’na cikartacaklarmi$ kendisini. bak $uradan minik bir bolum izleyebilirsin turk yigidimizin marifetlerini.

http://tinyurl.com/3kwmqjs
mudvaynekiwi
koltuktan düştüm bu adamı izleyince sneak history(yılan hikayesi dizi müziği) çalıyor daha ne olsun. şu anda i am heykır diyerek bir daha beni güldürmüştür.
independence
$u anda yayinlanan canli degilmi$ anladigim kadari ile zira canli yayinlanan bir $eyi ileri saramayiz. ben burda zeka yuruttum evet. daha onceden kaydedilen bir parcayi yayinliyorlar.
tasarimharikasi
sözüm ameleler birliğinden dışarı ama bu allahın amelesini meşhur eden okan ve ekibini şiddetle kınıyorum. bu ne lan, bu ne? amk amdan götten bi video için ortamı sikip attınız ya. ne özelliği var amk bu kazmanın? 2-3 kez zoraki güldürüyo diye her bokun içinde boncuk aramayın ya. deli olcam şerefsizim.
independence
$u cumlesine bayildim yemin ederim ya;

+ kitty. biz o kadar dinine bagli bir aileyiz ki babam bile kapali lan.

ahahaha. yarildim yemin ederim ya.
independence
reklammi$ a.k. ama herhangi bir markanin degil, tamamen kendi reklami. eleman populer olmak icin yapiyormu$ bu maymunlugu ama olsun, ben eglendim valla.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol