kartalkalkardalsarkar

0 /
nys
okumayı, araştırmayı ve gezmeyi seven, sohbeti hoş, eğlenceli, inanılmaz enerjiye sahip insan evladı. eğer ki alkole başladıysanız sabahın beşine kadar sıkılmayacağınız adam!

hoş geldin.
ahuramazda
mantıken düşünüldüğünde tekerlemelerin fizik kurallarına ters işlediğini ifade eden bir tekerleme cümlesidir.aslında kartalın dala konduğunda dalın sarkması gerektiği gerçeğiyle yüzleşmeme neden olup beni her defasında derin düşüncelere gark eder.
goshenit
herşey jaws ile başladı. dvdleri karıştırırken, erkek arkadaşımın kendisini jaws sandığını söylediğimde bana ’’derhal ayrıl’’ diyerek akıl verme seremonisindeki duyarlılığı ile büyüleyen akıl hocası.

yanında gülmeden bir salise geçiremediğim kişi. çarşıların efendisi ,seyyah ve aynı zamanda tiyatro gönüllüsü mükemmel adam.

hoşgelmiş.
goshenit
hiç bir şey bilmiyormuş gibi karşısındakinin bilmişce konuşmasına izin vererek kişinin kendisini akıllı hissettiren, tevazu sahibi, nerede şimdi onlar dediğimiz gerçek istanbul beyfendisi.
rumuz pilis tiray egen
o da oy vermeyi sevmiyen yazarlarımızdan.

toplam baslik : 6
toplam entry : 126
toplam ukde : 1
doldurdugu ukde : 0
son online : 22.06.2011 13:35
son entry : 22.06.2011 11:10
bugun girilen entry : 2
bu hafta girilen entry : 13
gecen hafta girilen entry : 29
onceki hafta girilen entry : 25
puan : 71
verdigi muhte$em oyu adedi : 25
verdigi eh i$te oyu adedi : 1
verdigi berbat oyu adedi : 0
erroristgirl
düzenli çalıştığı bir işi varken bile kalabalığın ortasından sıyrılacak kadar ışığı parlayan, üstüne yeni gelen iş teklifleriyle "hayatta işsiz kalmaz bu kartal" dediğim güler yüzlü, samimi kişilik.

her ne kadar kalamarıma ortak olmuş sonra hesabıda kendisine kitlemiş olsa da, borcumuz borçtur diyorum ve zirveye bekliyorum.
goshenit
zirvede tanışıklığımıza tanışıklık kattığım bilgiçtir. başka bir programı olmasına ve 1,5 saat oturur kalkarım demesine rağmen sabahın ilk ışıklarına kadar bizimle kalmıştır. kendisine mıncırıklarımı gönderip , öperim.
nys
akşam 08:15’de zirve’nin yapıldığı yerde buluşup ilk cümlesini söylemiştir. ’’kızlar 10:30’da kalkarım. sizin için geldim’’ diyerek benim bütün sinirimi bozmuş kendisine ağız dolusu laflar söylememe sebep olmuştur. saat 11:30’da yarım saat sonra kalkarım dedikten sonra saat 02:00’da ’’onbuçukta kalkıyordun ha ha ha’’ dememe sebep olmuştur.

sarhosatlarzamani
izmir’e geldiğinde tansiyon, kalp, şeker v.b. ilaçlarını alıp tavuk gibi erkenden uyuyan kişidir. bu zirve’de neler olmuş kendisine, okuyunca anlayamadım. oh, rahatladım, kıskançlığım hafifledi biraz.
independence
adam bir tatile gitti, zannedersin ki tatil koyu in$aatina ba$ladi bitince ancak donecek. vay arkada$ be, ben 3 gun tatil yapmaya kalksam i$ler pe$imi birakmaz. pehey.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol