desert eagle

goretomb
israil yapimi cok guclu bir silahtir. yakin mesafelerden ateslendiginde hedefi tuzla buz edebilitesi vardir.mekanizmasi yari otomatiktir.
meraklisi icin

http://www.decf.de/deserteagle/img/waffe.jpg
http://www.airsoft06.com/Tokyo_marui_desert_eagle_50_AE.JPG
sinirsahibi
counter’da oyuna baslarken sirasiyla b,1,3 tuslarina basilarak alinan ultra etkin silah. mp5 ten daha iyi atis yapabilmektedir kendisi.
the cascinian
cennet yurdum dizilerinde rol alan en ağır abilerin silahı olmasına karşın, 2 kg civarındaki (şarjörü boş iken) ağırlığı kallavidir.
bu ağırlık sonucunda tabancanın belde taşınması pek mümkün görünmemektedir. taşıma için en iyi yöntem sırt çantası olabilir.
fastjunkie
şarjörü 7 mermi almakta, 1 şarjör bir gergedanı çok rahat öldürebilirmiş. gerçekten çok ağırdır ve 25 metreden kafatası patlatabilir. sahip olduğum en güzel oyuncak . bunun yanında kendine ait çok özel ve tok bir sesi vardır. aynen colt, m16, keleş gibi karakterli silahtır. biri ateş ettiğinde onun desert eagle olduğunu anlarsınız.
cntr
oyunlarda ya da dizilerde görüldüğü ve sanıldığı gibi rahat,klas bir kullanıma malesef sahip olmayan silah.kendisi karizmadır evet,nitekim üçgen şeklindeki blok döküm namlusu başka hiçbir silahta yoktur.amma velakin gelin görün ki bu silahla atış yapmak o kadar zordur ki büyük ihtimalle hedef şaşar.bu yüzden de çok iyi eğitilmiş kullanıcılar bile sadece gösteri amaçlı kullanırlar,askeri alanda kullanılmamaktadır.

hakkını da yemeyelim,counter strike oynarken bu silahla dönerek ilk seferde attığınız bir headshot sizi nirvanaya ulaştırır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol