mayıs 2011 bilgi sözlük çömez istilası

sipsi
10 mayıs 2011’de başlayan ve an itibariyle devam eden istiladır. erkek yazarların gergin bekleyişi sürüyor. cinsiyet tayini yapabilmek için tahmini süre 1 gün olarak belirlendi. kadın yazarlar sakince köşelerine çekilmiş, kahve-sigara takılmakta ve dedikoduları büyük bir zevkle takip etmekteler..
biskuvit
muhteşem olmuştur. bakıyorum bayağı canlı kanlı kişiler gelmiş. çömezlere tavsiye alınıp durmasınlar sakın. hepsini seviyoruz, kucaklıyoruz.
pandulayak
ben çömez olarak okusaydım kendimi dışlanmış , ezik ve büzük hissetmeme neden olabilecek bir başlıktır.

ama siz ezik büzük olmayın çömezlerimiz. seviyoruz sizleri kucaklıyoruz ve hoşgeldiniz diyoruz hepinize.
scandal
kurunun yanında yaşta yanar diye harikulade bir atasözümüz var. hayat damarlarımdan birinin kopması an meselesi(uçurulmak)
independence
evet cidden cok gelen oldu sozluge mayis ayi boyunca ancak ne yazik ki pek cogu onay aldiktan maksimum 4 gun sonra sozlugun kalitesinin du$memesi adina sozlukten ihrac edildiler.

o kadar yeni yazarlara tavsiyeler ba$ligi var, akıllı ol butonu var, sen okumaya u$enirsen yahut okudugunu anlamazsan, bizim elimizden gelen bir $ey kalmaz artik senin icin.

onay almak cok kolay, cok zaman 5 dakika icerisinde alirsin onayini. mesele o onayi dolayisi ile yazarlik sifatini muhafaza edebilmekte.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol