gibi geliyor bana

0 /
sipsi
yeni yazarlardan en çok sevdiğim, yazdıklarını en çok beğendiğim. evet. tanımıyorum. sevgi dolu bir insanım..
orqn
daha önceden başka sözlüklere yazdığı entryleri buraya kopi peyst ediyor kendisi; fakat entryler kendi entrysi olduğundan sorun yok tabi.

hoş gelmiş.
gibi geliyor bana
bazı sözlüklerde kaşarlanmış bir yazar, bazı sözlüklerde mod-op-yönetici felan filan. ama küskün, bir o kadar da ürkek.. bir o kadar da duygusal. çeşitli sözlüklerdeki entrylerini, yıllar sonra kaybettiği çocuklarını bulan bir anne gibi bir yerde toparlamaya çalışan ve o yer olarak bilgi sözlüğü seçen çok şaaane biri kendisi. bildiğin süpermen gibi geliyor bana.
independence
ba$ka sozluklerde yazdiklarini ta$iyor buraya, amenna ancak ba$ka sozluklerde actigi ba$liklari ta$imadan once o ba$lik ya da benzeri var mi aramali. siyah ba$ligi varken kara va$ligina yazmanin cok da anlami yok, sonra uzulerek silmek zorunda kaliyoruz entrysini.
sipsi
#1007857

sanırım kafamın güzel olduğu bir zamanda, bir anda ’ehe ehe ehe’ diye gülerek aldığım ikinci sözlük üyeliği. tamamen düşündüğüm şekilde yazıyor, tamamen beğendiğim şekilde yazıyor, sözlüğü de kesinlikle sahipleniyor.

yeni gelen yazarların en başarılısıdır gözümde. umarım kalıcı olur. öper, koklar, mıncırırım..
gibi geliyor bana
bir ay içinde dördüncü kez izmir’den istanbul’a yolculuk yapacak olandır.
bi sır vereyim ; bu şahıs uçaktan çok fena korkmaktadır. hatta bir kez trabzon/izmir uçağını tam kalkışa geçecekken pist başında cingar çıkararak durdurup, uçağı aprona geri çektirip inmişliği vardır.

dolayısıyla otobüse talim yazarıdır. bu akşam otobüsle gidip, istanbul’dan çok büyük kazık yiyerek aldığı, başına dert olan bir kıçı kırık arabayla yarın akşam geri dönecektir.

şimdi, istanbul tayfası size çok büyük iş düşüyor?

kim bana kahve ısmarlayacak? ben de ona bunun karşılığında bira/rakı/şarap/tekila/kanyak/esrar/eroin/kokain/marihuana seçeneklerinden birini ısmarlarım.

şimdi beni garajda "narkotik şube yazarı" bekliyomuş. ne gülerim lan. şaka lan gülmem. bildiğin ağlarım. yanımda anamda ağlar.

- memur bey vallahi amacım sempatik olmaktı, ühüüü !
+ gel sen gel, biz seni biz seni sempatik yapcez..

oha, hayale bak lan. olm bak ciddiye almayın. ben "keyif verici maddeler" kategorisinden içecek olarak bira ve sigaradan başka bok bilmem. ha belki bikaç ton rakı içmiş olabilirim ama, rakı milli içkimiz. yemeğin yanında öyle işte.

ben davetimi yaptım arkadaş. sonra kalkıp bana "davetsiz misafir" ayağına yatmayın. gün olur izmir’e yolunuz düşer, selam bile vermem. ona göre !
gibi geliyor bana
artık istanbul’da olandır. kendisine independence hariç kimse "gel icelim" dememistir. olsundur. bu isin manisa veya izmir tarafida var. olm bilgisozluk izmir zirvesi yapcam burda arkadaşlarla. ama sözlükten gelen kimseyi almicaz. sadece independence gelebilir, o da kapıdan bakacak o kadar !

sözün özü ; ühüeaaaeaeaeaa...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol