beltur

rumuz pilis tiray egen
istanbul içi toplu ulaşım alanlarında faaliyet gösteren bir şirket. bunlar büfe olarak hizmet vermekteler. envai çeşit ürün var. bir tek sigara ve mizah dergisi satmıyorlar. şundan bir kaç hafta önceye kadar gazete de satmıyorlardı. halbuki en çok okunacak yerler özellikle metrobüsler.

benim kafama takılan mizah dergisi satmamaları. neden satmadıkları apaçık belli bence. kimin tarafında oldukları da belli. niye taraflarını yerden yere vuran şeyleri satsınlar ki. ama lafa gelince hani demokratiktiler. hani bu yönetim ayrımcı değildi. ulan ufacık kurnazlıklar bunlar. yapmayın. egemenliğinizi kanıtlama adına halka hizmetten kaçmayın. ben vapura binerken, metrobüse binerken (metrobüs durakları gerçekten çok kısır ve çıplak bölgede etrafta ne bir bakkal ne bir gazete bayii var mecbursunuz almaya burdan) kolayca ulaşabilmeliyim istediğim dergiye. v.s. v.s.
rumuz pilis tiray egen
sitesine girdim az önce. dilek ve şikayet kısmına tüm bilgilerimi doğru vererek mizah dergisi satmaları hakkındaki isteğimi bildirdim. azıcıkta giydirdim hafifmeşrep. yapın sizde yapın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol