arkadaşlık isteği göndermen 4 günlüğüne engellendi

independence
facebook’un gerizekali bir hata mesaji. hata mi diyelim artik ne diyelim onu da net bilemedim. mesajin tamami $u $ekilde;

arkadaşlık isteği ve tanımadıkları mesaj göndermen 4 günlüğüne engellendi
tanımadığın kişilerle iletişime geçmeni önlemek için arkadaşlık istekleri ve arkadaşın olmayan kullanıcılara mesaj göndermen 4 günlüğüne engellenmiştir.

arkadaşlık isteklerini tanidiğin kişilere gönderdiğin takdirde kabul edilme olasılıkları artar.

facebook’u tanımadığın insanlarla iletişime geçmek için kullanırsan, gönderdiğin arkadaşlık istekleri spam olarak işaretlenebilir. bunun sürekli tekrarlanması durumunda, facebook’un hak ve sorumluluklar bildirimi’ni ihlal etmiş olursun!

be hey gerizekali facebook. ben ki durmadan friends list icerisinde bulunan insan evlatlarini siler temizlerim. muhtemeldir ki facebook icerisinde benden daha az ki$iden olu$an arkada$ listesi bulunan birey yok denecek kadar azdir. ben ki 6000 kullanicili bir internet sitesi sahibiyim, arkada$ listemin toplami 133 ki$i. bana nasil boyle bir uyari cikartabiliyorsun lan?

mail listenden facebook’ta bulunan arkada$larini bul diye bir secenek vardi, oraya tikladim, sanirim 4 ki$i falan sectim 1700 ki$ilik msn listemden ve devam butonuna tikladim, kar$ima gelen sonuc bu oldu. lan gerizekali sistem, mail listemde varsa ben bu adami zaten taniyorumdur. haydi madem tanimiyorum, bana neden oyle bir secenek sunuyorsun ki o zaman mail listemdeki insanlari facebook’ta bulabilmem adina?

ne mal bir sistemsin sen ya.
pandulayak
bol miktarda ortak arkadaşı olmasına rağmen kendisinin tanımadığı hatunlara yazmak için bol bol arkadaş isteği gönderen ama karşı taraftan iplenemyen kişilerin başına gelebilecek bir olaydır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol