akrabanın orospu çocuğu veledi

tasarimharikasi
inanılmaz bir orospu çocukluğunun devam neslidir. o kadar büyük bir manyaklıktır ki sözcüklerle izah edilemez. mesela bu orospu çocuğu akraba ziyaretine gelir sözde. bi tane veledi vardır chuckyden bozma. çocuk o kadar sadist ruhlu yetiştirilmiştir ki eline aldığı oyuncakları evin duvarına, yeni yaptırdığınız laminantlara vurmaya başlar falan.

ilkin canınız acır orospu çocuğunun eşi olacak aşifte "cana geleceğine mala" der, siz o ara bayıldığınız taksitleri aklınıza getirirsiniz; o aşifte devam eder "amaan canım senede bir kere geliyoruz zaten" falan derken esas delüğanlıda kayış kopar ve mimikleriyle hepsinin anasını siker.

ulan koduğumun dangalakları, para kolay mı kazanılıyo; eğer vahşi kapitalist damarlarım kabarıcaksa da böyle bi şey için kabarır "mal canın yongasıdır" derim. amına koyim sen piçini iyi yetiştirme ortalığı kırsın döksün, anası babası da kazulet gibi dikilsin "ziyanı yok" desin. lan amına koduğumun hıyarı, insan bi "kusura bakmayın çocuk işte" falan der. ha onu ciddiye alıcam mı almıycam ama insan olanın yapması gereken bu. sanki mesaj verir gibi chukyden bozma veledi sikkotorik bir biçimde yetiştir ondan sonra "ziyanı yok" edebiyatı yap.

adamın götünden kan almakla kalmazlar sikip köprüaltına bırakırlar.
optikkagittakiasikki
bi de bunların şu versiyonu vardır ;
’’yavrum çocuğuma bilgisayarı aç da oyun oynasın’’
ananın malı ya hadi mırın kırın edip açarsın bi bakarsın a ile b nin yeri değişmiş. ha yer değişmesi şanslı bir durum tabii bu tuşların kaybolma olasılığını düşünüce. bikaç kere duvara yapıştırmışlığım ve boğazını sıkmışlığım var tabii. annesi gelince canıım cicim ne cok seviyorum ben bunu ayagına yatmam da kacınılmaz.
clear conscience
evcil hayvanınızın kulağına çatal sokan,kuyruğunu çeken,üzerine kola döküp tüylerini yolmaya çalışan,akvaryumunuz varsa suya çiğköfte atan veleddir.
optikkagittakiasikki
ayrıca akvaryumunuza tetra marka 1 kutu balık yemi dökenleri vardır bunların. tutarsın boğazından bunu havaya kaldırırsın. sonra indirir bacaklarından tutar aşağıya sarkıtırsın.
clear conscience
arkasından koşmadığın bi 30 sn bulup,makyaj malzemelerinin içine eden veleddir.
sadece makyaj malzemelerin gitse iyi,yatak örtüsü,halı ve perdeler de artık rahmetli olmuştur.
ahuramazda
elinde nutella ve bir adet tatlı kaşığıyla beraber annesi tarafından "git salonda ye" şeklinde güdülenen ve o nutellayı bembeyaz koltuklar üzerinde tüm uzuvlarına yayarak yerken,bir yandan da annneeeaaaaaa bu beybi tivi açılmıyooooooo diye ağlayan,tuvalete girdiğinde tüm tuvalet kağıdı rulosunu yerinden söküp,bir ucundan tutarak koridor boyunca salan,koltukların tamamında trambolin denemesi yapan,kumandayı saklayan,bilgisayar ekrarınını çikolatalı el iziyle dolduran ve her nedense anne babasının üzerine toz kondurmadığı,yakaladığınız yerde boynunu kırıvermek isteyeceğiniz ama annesine şirinlik olsun diye aman canım çocuktur oynasın noolceek ehehehe diye yalanlar atmak zorunda kaldığınız velet.
(bkz: bir büyü bak senin ebeni nasıl belliycem)
serhadlu
dokunmaya kıyamadığım 7 senelik araba koleksiyonumu bi akşamda yok etmesidir..
balkondan aşagıya atarak...


hatta.;
- anneeeeee..! benım neden araba koleksiyonum yoookkk. diye bağırarakkk...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol