indy i muhabbet kralı na davet etmemek

tasarimharikasi
bu kadar saçma bi düşünce ve eylem tarzı olamaz. okan bayülgene olan güvenimi tekrar sorgulatan olaydır. kendini ifade etmektense sürekli ssgye laf çarpıtmaya çalışan ve önermelerini yanlış apartan elemanın yerinde indynin olmasını isterdim cidden.

vendetta maskesini takarak, son günlerin popüler evlenme teklifi reklamından devşirme salakça bi görselle internet sansürünü protesto ediyorsanız hiç bi sikim yapmadan oturmak daha hayırlı kanımca.

buradan okan bayülgene de seslenmiyorum. bu başlığı sadece indyi kayırmak için kullancam bugün. lan bu sözlük birçok sözlükte olmadığı kadar ayrıntılı ve makul bilgi içerirken, üstelik sansürle ilgili de fikri alınacak 3-5 akil elemanı varken sen kalk sırf "sözlük kültürüne yeni bi yarrak getirdi biz de denedik" mantığıyla bu ağzından salakları çıkar. dün geceki yayını dikkatle takip ettim. ciddi söylüyorum birbirleriyle didişmekten başka bi boka yaramadı muhabbet.

sözlük sahiplerindeki adminlerindeki hava tayyipte bile yok lan. abicim bu insanları anlamakta güçlük çekiyorum. nasıl bir ego, altı üstü internet yasağıyla ilgili fikir beyan ediceksin umberto eco gibi salınıyosun çok önemli bi figürmüş gibi.

kısacası; indynin davet edilmemesine üzüldüm arkadaş. orada egosunu internetin geleceğinden önde tutan bir anlayış yavşaklığına karşı iki cümle söyleme hakkı vardı bence.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol