bilgi sözlük mobile ile ilgili istekler

0 /
independence
ilk olmasi gerekenleri yine ben belirteyim;

yazilar buyumeli, giri$ yap yazisi login olduktan sonra ortadan kalkmali, oylama yapilabilmeli, houston benzeri bir mesajla$ma sistemi olmali, dun yazilanlar da gorulebilmeli.
biskuvit
simdi sanirim ana sayfa yan yana 3 frame e bolunmus durumunda. bu sol frame de page of var, ortada basliklar. bu hangi sayfa oldugu zimbirtiyi orta frame in ustune ekleyip sag ve sol frameler silinebilir. boylelikle yazilar da sayfayi kaplamis olur. suan ekranda sag tarafta bosluk gozukmesine ragmen yazi alt satira geciyor.


ayrica benim telefonumun ozelligi sanirim, cookie tutmuyor. bu tum telefonlarda mi boyle bakayim ona gore login sayfasindaki beni hic unutma kismi kaldirilabilir.

ayrica blackberrynin orjinal browserindan girince turkce karakterlerde siciyor. basliklar goruntulenemiyor.
independence
ba$lik sayfasindaki turkce karakter sorunu giderildi, entrylerin bulundugu bolumdeki turkce karakter sorunu devam ediyor.

ba$lik acilabilir & aranabilir hale getirildi ancak ba$lik acarken turkce karakter sorunu devam ediyor, bu sebeple bir sure sadece ingilizce karakter iceren ba$liklar acilmali.
biskuvit
simdi yazacagim yine independence yok mem iste, yok kiz iste diye tersleyecek ama yilmayacagim.
1- ana sayfada bulunan bilgi sozluk ara modulu(hani normal sitede saga dogru firlayan varya o iste) calismiyor ve yer tutuyor, kaldirilabilir.
2- bu ana sayfadaki ustte bulunan sayfa zimbirtisindan bir tane de asagiya istiyorum. sonucta basliklari yukaridan asagiya okuyoruz, asagiya gidince sayfayi degistirmek icin yukariya cikmak zorunda kaliyoruz.
3- baslik sayfalarinda(entry.asp) bu ana sayfada daha onceden olan ve duzeltilen 3 sutun sorunu var. sol tarafta bi bosluk var. bu bosluk yuzunden oynak bi sayfa oluyor. o da ana sayfa gibi kaldirilabilir.

aklima gelenler bunlar. saygilar, sevgiler.
biskuvit
houston’da, orjinal sitede bulunan tüm butonlar duruyor, gereksiz gibi gibi.

entry silme, düzenleme gibi bir durum yapamıyoruz. hatta #1006908 i telefondan yazmıştım ve erroristgirlün bir ton lafına mağruz kaldım ama değiştiremedim, olmadı.
isyankarmuhabir
bu işi üstlenen biskuvit ve indy düşünmüşlerdir mutlaka ama sırf bende düşünebiliyorum demek için söylüyorum, kimin mobilize kimin na mobilize olduğunu bi şekilde öğrenilebilirse site yönetimi, mobile uygulmanın faydalı olup olmadığını anlayabilir. bu ne sağlar deme sözlük, ileride sözlüğün gelişiminde kullanılabilecek bir bilgidir bu. hiç bişey olmasa bakarsın kim mobilize hatta nerede mobilize ya direk yanına kaynarsın yada lan isyankar bak gelirken 2 bira kap ole gel diyebilirsin.
biskuvit
copyright © 2004-2012 independence corporation
bu sayfada yazilanlarin tum haklari independence corporation`a aittir.haber verilmeksizin birakin bir yerlere copy paste edilmesini yahut kullanilmasini, kalabalik yerlerde agiz ile telaffuz dahi edilemez..du$unmek serbesttir..yazilan yazilarin tum sorumlulugu yazarlarina aittir..herhangi bir sorun oldugu takdirde yaziyi yazan ki$inin ip adresinden e-mail adresine kadar tum gizli bilgileri gereken yerlere buyuk bir zevkle ula$tirilacaktir..
bilgi sozluk en iyi internet explorer 5 ve uzeri ile ayrica 1024x768 ekran cozunurlugu ile goruntulenebilir, pazarlik yapilmaz.

kısmı kaldırılabilir. gerek yok, sayfayı yoruyor. sonucta cep telefonumun ram i 256kb yetmiyor abisi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol