beyaz atlı prens

independence
genc kizlarimizin hayallerini susleyen er ki$i..ya da eskiden boyleydi bu.ne yazik ki devir degi$tikce ve insanlar degi$en devire ayak uydurdukca gecmi$ten gunumuze gelen boyle masum hayaller de kirlendi, sadece cumlelerden ibaret kaldilar..acikcasi ben etrafimda hic de beyaz atli prensini bekleyen bir bayan goremiyorum..ya da bu ki$iler beyaz atli prenslerini yanli$ yerlerde bekliyorlar da ben o yuzden farkedemiyorum..sonuc olarak gece sabahlara kadar barlarda alkol e$liginde dejenere bir ortam icerisinde, ayni barda tani$ilan bir erkegin yataginda yahut me$hur olmak amaci ile ne i$e yaradigi hala tarafimdan anla$ilamami$ olan kimi salak sacma yari$malarda beyaz atli prens beklenmez..kaldi ki bu dejenerasyona uyan sadece genc kizlarimiz degildir..gunumuzde beyaz atli prens falan da kalmami$tir..herkes one night stand $eklinde isimlendirilen kimi koku$mu$ ili$kilerin merkezinde buluyorlar kendilerini..nerde kaldi temiz hayaller, nerde kaldi samanliklarin seyran olmasi.
sinirsahibi
atin beyaz olmasi yuzunden, binicilik eden prensin tipine bakilmadigini gosteren sifat tamlamasi. zira sozkonusu sahis 1,40 boyunda, got ve gobek kenarlari saga dondugunde "s" sola dondugunde "z" harfi cizebilen, yuzunde faca izleri elinde tesbih arkasina basilmis yumurta topuklu ayakkabi da giyiyor olabilir ancak prensdir ve ati da beyazdir.
p t n
gorup gorulebilinecek en gereksiz ve rezil programlardan biri. kasarin tekinin erkekleri rezil rusvan ettigi, erkeklerinde parasizlik ve abazanliktan resmen domaldigi yarisma tarzi kepazelik. birde kizin sinirlenip disari dedigi bir an var ki, sanirsin kralice elizabeth.
independence
bengu’nun baglasan durmam isimli albumunden ho$ bir $arki.i$te sozleri.

elle tutulur bir gerekce goster
bende kabullenip boyun bukerim
sahiplendi seni yedi kat eller
yabanci sayar kendimi ceker giderim
belli ki sana degilmis askim
beyaz atli prens yaratmis aklim
kalp kirip aglatan erkekler yok mu
kalmadi gozumde onlardan bir farkin
daha yeni anladim kusura bakma
gafil avlandin lafi uzatma
soylediklerimi hic yabana atma
kapiyi gostereyim yolu sasirma

soz: gokhan sahin
muzik: murat ceyhun celikten

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol