wienerwald

independence
istanbul, ankara, bursa ve antalya’da $ubeleri bulunan tavuk restaurant zinciri. kfc ile ayni urunu satsalar da lezzet acisindan kfc’nin yanina bile yakla$amaz. ancak bir de $u var ki fiyatlari da kfc’ye gore oldukca uygundur.

http://www.wienerwald.com.tr/
nickten yana sansim yok
bir tavukçu. hiç girmedim kendilerine fakat bir sosyal gözlemim var bu konuda. zincirlikuyu’da bir hukuk bürosunda çalışırken yapmıştım bu sosyal gözlemi. çılgın bi gözlem de diyebiliriz. şimdi efenim bu zincirlikuyu, levent gibi yerlerde çalışan tüm güzel giyimli hanımlar öğle tatillerinde buraya gidiyor. aynı muhitte bilmem kaç tane kfc falan var fakat güzel giyimli olunca buraya gidiyor insanlar. neden? çünkü kfc fast food mekanı. winırvolt da öyle fakat mekanın tabelası olsun, içindeki masalar sandalyeler olsun çok sosyetik bir hava katıyor buraya. öyle. sosyal gözlemim bu. çok sosyal ve çılgınım.
independence
hakkinda bir hayli olumsuz $ey yazmi$im ama zamanla aslinda hem servislerinin cok hizli oldugunu, hem de urunlerinin cidden cok lezzetli oldugunu anliyorsunuz. buharda sebze isimli urunleri ise muhte$em.
independence
internet sitelerinde online sipari$ $eklinde bir bölüm var bu guzel ama sipari$ vermeden once mönü’ye bakmak ister degil mi insan?

hah i$te, sitelerinde o bolum cali$miyor. $oyle bir hata veriyor;

warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in c:\xampp\htdocs\inc\menu.php on line 13

sonra sen bekle ki insanlar sitenden sana online sipari$ versinler. oldu canim.
independence
internet siteleri ile hicbir $ekilde ilgilenmiyorlar, sitenin sipari$ bolumu aylardir bozuk.

belki i$ine yarayan olursa diye(ki benim yarayacak) cekmekoy subesinin telefon numarasi 0(216) 314 80 81 seklindedir.
independence
menuleri mutemadiyen degi$ir bunlarin. bugun verdiginiz sipari$i 20 gun sonra ayni firmada bulamayabilirsiniz. isim degi$ir adet degi$ir bir $eyler olur hep.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol