civilization 3

independence
bilgisayarda oyun oynamaktan cok hazmetmeyen bir insan olarak son 4 gundur tani$tim bilgisayar oyunlari ile desem yeridir.en ba$ta age of empires ve hemen ardindan da age of empires 3 girdi hayatima..civilization serisini ise daha dun ogrendim ve saldirdim ares`e ve hemen indirmeye ba$ladim oyunu..hakkinda yaptigim ara$tirmalar sonucunda civilization 3 isimli oyunun strateji oyunlarinin son noktasi oldugunu ogrenmem uzun surmedi.gerek gorsellik gerekse icerik acisindan muthi$ geli$tirilmi$ bir oyunmu$..henuz oynamak nasip olmadi ama oynadiktan sonra da fikrimin degi$ecegini zannetmiyorum..
ali istvan szabo
super oyun. bana bilmedigim bir cok seyi, bir cok tarihi kisiyi ogretti. tarih konusunda beni merak etmeye, arastirmaya yoneltti. saatlerimi, gunlerimi, haftalarimi isgal etmesine ragmen kesinlikle bana cok sey kazandirdi bu oyun.
crash
sadece bir oyun değil,bir yaşam biçimidir civilization 3.öğrenilmesi zordur ama öğrendikten sonra bırakmak istemeyeceğiniz gecenin 2 sinde oyunun başından kalkıp yatağınıza yattığınızda uyumak yerine düşmanları nası yeneceğinizi planladığınız nadir oyunlardan biridir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol