sözlükte 11 saatte 6 entry yazılması

independence
bugun gercekle$en olay. rekorlari kirmi$ atmi$iz bu anlamda, herkesi bu yogun mesaisi sebebi ile tebrik ediyorum. 11 saatte yazilan 11 entrynin de 4 adedinin kural di$i olmasi sebebi ile silinmesinin uzerinde hic durmuyorum bu arada. cidden tebrikler.
rumuz pilis tiray egen
büyük bir sorun gibi gözükse de aslında anlayışla karşılamak lazım. mesela ben lüks şatomda haremime fırça atmakla meşguldüm bütün gün. zaten sinirli uyanmıştım güne. uyandığımda yanımda görmek istediğim 3 hatundan (esmer, sarışın, kumral) esmer olanı yoktu. neymiş efendim çişe gitmişmiş. banane kardeşim senin çişinden gerekirse altına işiyceksin ama yerinden kıpırdamıycaksın. hayır zaten 3’ününde çok basit görevleri var. her biri uyurken bir organı tutmakla mükellef. esmer olan bu organların içinde en hassasından sorumlu. (kulak memem) sen kalk kulak mememi bırakıp tuvaleti git. e tabi bende haliyle bir buhran, bir sinir kerizi ne varsa geçirdim hemen. uşağımı çağırdım "tiz vurun bunun kellesini" dedim. sarışınla kumral beni ne kadar sakinleştirmeye çalışsalarda bi işe yaramadı. kellesini vurdurdum 3 numaraya. neyse efendim demek istediğim insanın özel hayatında bazen çok işi olabiliyo. bakınız çok çişi olanın bile başına neler geliyo. işi olanın başına neler neler gelir kim bilir.
sipsi
3 saatte 0 entry girilmesinden iyidir. iyi midir, gelin birlikte hesaplayalım.

11 saatte 6 entry yazılıyorsa 1 saatte kaç entry yazılır? yap işler dışlar, kaç çıktı? yuvarlak hesap 0.55 çıktı. 1 saatte 0.55 entry yazılırsa 3 saatte kaç entry yazılır? kaçmış? 1.65 entry.

demek ki neymiş? 3 saatte 0 entry yazılması 11 saatte 6 entry yazılmasından daha kötüymüş.

40 olaydı iyiydi..
theborek
bana kalırsa endişelenecek bir durum yok ortada, 1 saatte 10.000 gerzek entry girmekten iyidir,

bkz:

konu: elma

1) yerim.

2) ısırırım.

3) soyarım.

4) yalarım.

olmaz olsun böyle kota doldurmacılık. haksız mıyım?
civeng
11 saatte 6 entry demek , günde yani 24 saatte 13 entry demektir. bugünden itibaren bir ay sonra 390 entry, bir yıl sonra da 4680 entry olacaktır. bu da ; bir günde 4478 entry girilmiş bir sözlüğün bir yılda bu sayıya ulaşması demektir...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol