50mbit internet hızı

independence
superonline fiber internet sayesinde ula$ilabilen hiz. ustelik fiber kablolar sayesinde 50mbit dendi mi 50mbit kullaniyorsunuz ki speedtest’te download hiziniz 35mbit falan gozukuyor. yani ttnet gibi siktiriboktan bir $ey degil. f16 sava$ ucaginda 40 bin feet yuksekten ucarken a$agidaki bisikletlilere el salliyormu$ gibi hissediyor insan.

dur hemen fiyatindan da bahsedeyim sana;

ttnet 8mbit baglantiyi 119 liraya verirken(ki hicbir sike benzemedigini yeni anliyorum) superonline fiber internet’te 50mbit internet hizina 99 liraya sahip olabiliyorsunuz. 24 aylik kontrat yaparsaniz ilk 3 ay para da odemiyorsunuz. cokzel $eyler bunlar.
independence
teoride saniyede 50mb oraninda veri indirmenizi saglar. teoride dedigimi gozden kacirmamanizi dilerim, kacirirsaniz da cok sikime. indiremezsiniz saniyede 50mb falan, onu demeye getiriyorum esasen ama sinirlendim i$te, yapi meselesi.
independence
utorrentten en babayigit 1700kb/sn ile download yapabiliyorsunuz kanimca. ya torrentte i$ yok(ki aslinda var) ya da utorrentte port ayarlamasi falan yapmak icap ediyor. bilemedim $imdi.
independence
#1002367

yeni tespitlerime gore utorrentten saniyede 6mb veri indirebiliyrouz bu sayede. yeterki kaynak cok indiren az olsun. kaynak olanlarin upload miktarlari da onemli tabi.

hava atma editi: 2gb lik bir dosyayi 4 dakikada indiriyorum ben. $imdi bir de onu kontrol ettim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol