14 mayıs 2011 bahar geldi hoşgeldi zirvesi

0 /
independence
organizatorlugunu ustlendigim, biskuvit’in de "bu zirveleri mutemadiyen yapalim" onerisini goz onunde bulundurarak duzenledigim zirve. hem arada yakla$ik 1 aylik bir fark olmasi da zirvenin ozlenmesi acisindan ideal olacaktir. cumartesi gecesine denk gelmesi sebebi ile 14 mayis fikri ortaya cikti. sipsi de illaki mayista zirve olsun diyordu, onun da arzusu yerine gelmi$ olacak boylelikle.

katilimcilar bu ba$lik altinda nicklerini belirtirlerse en sonunda burada bir liste hazirlanir.

haydi bismillah.
nickten yana sansim yok
zirve yapmaya bahane arıyoruz. bahar sikimizde değil halbuki maksat seviş... toplaşmak. çok çok büyük bir şey olmazsa yine geleceğim zirvedir. ama bu sefer 3 duble rakıdan fazla içmiycem. aha yazdım buraya.
biskuvit
yaz bana bir koltuk oradan. ama öyle sonlardan olmasın muhabbete uzak kalıyorum. mümkünse yanın hatta yerini bile verebilirsin hayır demem.
sipsi
arkadaşım dalga mı geçiyorsunuz siz benimle anlamadım ben. ertesi gün tıpta uzmanlık sınavı var ankara’da, adamlar 14 mayıs’ta zirve diyor. hayır istenmiyorsam direk söyleyin, niye böyle çetrefilli yollar seçiyorsunuz anlamadım ki!
sipsi
talep ediyorum ki ertelensin. ben ki sizlere insan suretinde gönderilmiş bir melek, ben ki yücelerin yücesi, talep ediyorum, ertelensin.. siz ki en iyisini bilirsiniz.. amin..
orqn
bahara hoşgeldin zivesinin baharın son ayında yapılması gayet isabetli olmuş. hemen sonraki hafta da ’ iyi ki geldin kış zirvesi ’ yaparız. zamanlamamız muhteşemdir sözlük olarak.
eflatun
bu boyle devam eder arkadas.

3 aylar basliyor zirvesi.
cir cir bocegi isik sacti zirvesi.
bahar gitti hos gitti zirvesi.

gelen var, gelemeyen var ama ayip. kiskandirmayalim.
mutant
21ine ertelenmesi durumunda zirvenin adınında değişmesi gerekmektedir. bahar gitti hoş gitti yada yaz geldi hoşgeldi tarzında bir isim daha uygun olacaktır. benim için hiç fark yapmaz her türlü katılırım. ne tarih önemli nede zirvenin ismi.
biskuvit
21 i olursa kpds nin bir gün öncesine geliyor. bu sefer gelip bira içmek değil. hiç gelmem. herkes orada rakı içerken, birayla yetinmenin nasıl bir durum olduğunu bilir misiniz siz?
independence
mayis ayinin son haftalarina hatta belki de haziran ayinin ilk haftalarina ertelenmi$tir. sonra yok efendim kpds, yok efendim uzmanlik sinavi, gelemeyen insanlar oluyor sonra arkamizdan sovuyorlar biz bu sozlugun yazari degil miyiz diye.

hem sen de zamaninda bitirseydin okulu arkada$im, her sene her sene cakmasaydin.
biskuvit
ooo tam da 14 mayıs gecesi sıcak hatunlarla dolu bir latin gecesine davetliydim. güzel oldu ertelenmesi. yaşasın bilgi sözlük. saygılar, sevgiler.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol