mussel house

independence
arayan bulur derler, istanbul’da her $ey var yeterki aramayi bil derler, salak gibi inanmam ama dogruymu$ karde$im.

sabah 04:00 e kadar acik olan bir midye dolma firmasi. tadi nasildir hijyenik midir henuz bilmiyorum ama oldukca pahali oldugunu biliyorum. tanesi 75 kuru$tan satiyorlar. evlere servisinin olmasi apayri bir guzellik. firma balmumcu’da sanirim ve mecidiyekoy’e 25 dakika icerisinde getireceklerini soylediler, saat tutuyorum. 50 adet midye bol limonlu, bugun sabaha kadar yine uykular haram artik.

firmanin internet sitesi icin;

http://www.musselhouse.com.tr/

sabit numaradan aradiginizda nedendir bilmiyorum ama bakmayabiliyorlar. azmin elinden hicbir $ey kurtulmaz hesabi cep telefonlarina ula$tim, buradan da sipari$ verebiliyorsunuz;

0506 930 61 57

sanirim firma sahibinin kendi cep numarasi, bu yuzden sapiklik yapmak icin aramazsak pek sevaba girer.
independence
hemen kendileri ile alakali detayli bilgi vereyim.

hayatimda yedigim en kotu midye dolma buydu herhalde. oncelikle bayat, sanirim buzdolabinda bir kac gun sakliyorlar bunlari. oysa midye dolma dedigin imal edildikten sonra bir kac saat icerisinde tuketilmeli.

boylari minicik, o boya ragmen 75 kuru$ istemeleri cok anlamsiz.

yahu o kadar kotu $ey bir araya gelmi$ ki anlatamam. limonlarindan bile su cikmiyor ya, elma kivaminda limon yollami$lar, ikiye bolup yarim limonun icini oyup kumbara yaptim, diger yarisinin uzerine de ka$ goz falan cizdim.

kolonyali mendilleri acilmiyor, parcalayarak acarsaniz bol koonyali ancak incecik kagitli bir mendil ile kar$ila$irsiniz.

sozun ozu, midye dolma krizinin en tavan yaptigi bir donemde ancak "ben bugun midye dolma yedim" diyebilmek adina yenilebilir. lezzet falan beklemeyin.

bir de adam telefonda "siz bizim dolmalarimizdan hic yediniz mi?" demi$ti. bak yedim, yorum bile yaptim. 37,5 lira girdi gotumuze gece gece. yazik.

hayir paraya yazik degil, agiz tadima ve midye dolma ismine yazik.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol