burası seks otobüsü değil

independence
bir iett $oforunun, arka sirasinda oturan bir ciftin birbirine sarilmasi sonucunda sarf ettigi laf.

"burasi seks otobusu degil, ya inin a$agi ya da bu otobusu kaldirmam."

bunu soyledigi ciftlerden bir ki$i ek$i sozluk yazariymi$, ayni dakikada "nasil boyle bir tavir icerisinde bulunursun" diyen bir ba$ka yolcu da ek$i sozluk yazariymi$. cift ve olaya tepki gosteren genc aractan indikten sonra da tepki gosteren $ahis otobusteki birileri tarafindan darp edilmi$, hem de taksim meydaninin gobeginde. olay ek$i sozluk’te dile getirilince de medyaya konu olmu$ ve $ofor ile alakali soru$turma ba$latilmi$.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17576401.asp?gid=381

yazarin yorumu: ciftin erkek olan bireyi inanilmaz sabirliymi$ yemin ederim. ben otobuste sevgilime sarilicam ve otobusu hareket ettirip insanlari gitmek istedikleri yere goturmekle mukellef olan ve bunun icin devletten maa$ alan bir kamu gorevlisi bana bu $ekilde konu$acak.

adam yemin ederim peygamber sabrina sahipmi$.
sizofrenhukukcu
bazı kamu personellerinin küstahça tavırları karşısında anında idari soruşturmalar açılmalı ve bu konuda personelin davranışları ayarda tutulmalı.
rumuz pilis tiray egen
yıllardır sevgililerimle otobüse binerim. en arka koltukta harıl harıl sevişmişliğim bile olmuştur. ama her seferinde sarılıp öptüğüm kesin. ama sanırım dışarıdan sert ve bıçkın bi tipim var ki götleri yemiyo bana laf sölemeye bu tipler. yoksa o kadar isterim ki bişey dese de ağzını burnunu kırıp eline versem.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol