evlenilecek iyi bir beyefendi arıyorum

sipsi
tahmin ettiğiniz gibi bir spam mail başlığı değil bu. bu, çaresizlik içinde olan aradığını yıllarca bulamamış, mutsuz bir insanın yakarışı.

evet, evlenilecek iyi bir beyefendi arıyorum. gerektiğinde kölesi olacağım, gerektiğinde kölem olacak, kah bahçıvan, kah toprak ağası rolden role bürünebilecek, sınır tanımayan iyi bir beyefendi arıyorum. bir kulağıma masallar anlatırken diğer kulağıma hohlayacak, bir elimi tutarken diğerini yalayacak, saçımı bir taraftan okşarken diğer taraftan eline dolayıp çekecek bir beyefendi..

yaş kemale erdi, evlenme çağım geçti geçecek.. yalnız bir hayat zor.. bu zamana kadar eğlendim güldüm daldan dala zıpladım. ama artık eğlenilecek değil, evlenilecek bir adam arıyorum.

yukarıda anlattığım özelliklere sahip beyefendilerden bir portre, bir boy, bir de işlev fotoğrafı veyahut videosuyla bana ulaşmalarını istiyorum. lütfen çağrımı cevapsız bırakmayın. sevgilerimle..
isyankarmuhabir
evlenilecek kelimesinin açılımı; iyi gelir düzeyinde, arabası, evi olan ama içkisi-kumarı-çapkınlığı olmayan biridir. hala böyle adam kaldı mı diye sormak isterim sözlük yada daha vahimi hala böyle adamlarla evlenmek isteyen var mı?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol