bir şeyler içme teklif eden erkeği tersleyen hatun

mitili
(çıkma teklifi demiyorum çünkü o deyişi sevmiyorum)

böyle bir kız tanıyorum. ben bi şey teklif etmedim yanlış anlaşılmasın, konuşurken böyle bir davranışı olduğunu öğrendim.

terslemek derken ama böyle her erkeği tersliyor. "üzgünüm" deyip kibarca reddetmek falan da yok. direk siktir git modunda.

artık arkadaşlarının anlattıklarından ve izlenimlerinden kendine ne pay biçtiyse, direk savunmaya geçmiş erkeklere karşı. ayaklı kalkana dönüşmüş. oysa cinsel ya da duygusal bir şey yaşamadığına adım gibi eminim. kendini, birinden hoşlansa farkına varamayacak kadar kapatmış. ailenin ve yetiştirilme tarzının etkisi de olabilir bu durumda ama üniversite okuyan ve zeki olduğunu düşündüğüm bir kızın böyle bir hal içinde olması çok tuhaf geliyor. çirkin de değil oysa.

allahım sen türk kızlarına güzellikten önce akıl fikir ver yarabbim amin.
independence
spesifik olarak siniflandirilmamasi gerekir.

ayni hatuna seks teklif et gene tersleyecektir, namaz kilalim mi birlikte de yine ayni tepkiyi alacaksindir. ba$ka limanlara yelken acmakta fayda var.
sicaksutorbasi
bir $eyler içmek için teklife gitmek zoruna gitmi$ ve terslemi$ olabilir.halbuki kendisi farklı teklifler için sinyal yollamı$tır ve bu teklifi alınca bozulmu$tur.normaldir yani.elle$meyin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol