survivor gönüllüler taner

0 /
independence
boyle agzini yuzunu dumduz etmek istedigim kel kafa.

gonulluler inanilmaz sabirli cikti bu adama kar$i. hem bu adama hem de o didem midir nedir ona kar$i. ya arkada$, bu ikisi benim cevremde olsa, sabah ezaniyla ba$lardim dayaga yemin ederim. lan bir i$in ucundan tutmaz ama ceneye gelince bir dakika susmaz $erefsiz. gunah lan millete.
theborek
bu başlık açılmış mıydı diye ararken benden hızlı davranılan konu. taner candır, içinde gizli bir nazi mevcuttur. ben bunları koşturucam, ben bunları zayıflatıcam diye diye bir iki haftaya "bu şişkodan sabun mu yapsak?" demeye başlamasından bir an bile şüphe duymadığım adamdır.
eflatun
insana benzeyen bir tür yaratık.

tam bir mal hatta önde gideni. yanan ateşin içine koşa koşa atladı bu manyak. tek derdi kızların götü memesi. zayıflasınlar diye kendi götünü yırtıyor.
independence
oncelikle gercek ismi $u $ekildeymi$;

(bkz: taner tolga tarlacı)

ilk ba$larda kiziyordum bu adama ama artik anladim ki tanersiz bir survivor adasi, limonsuz midye dolmaya banzermi$ aga. bugun en yakin arkada$inin kendisine attigi facebook hikayesini bir anlatti ki, altimiza sictik hepten.

" meteeerrr. kopek yari$larindan kazandigimiz paralarla o meyhaneye birlikte gidip icmedik mi meteerr. ben sana adana kebabi ismarlamadim mi garda$$"

ahahah. lan nasil bir dunyada ya$iyor bilmiyorum ama bundan sonra favorimdir arkada$.
independence
dunya sikime minare gotume takiliyor herif. bulmaca oyunu cikti, sozde küp yapmalari gerekiyor puzzle parcalari ile, herkes kiyasiya yari$irken adam kalkti at siki gibi bi$i yapti havaya dikti, altima sictim yemin ederim. bi de "oldu ama di mi?" diye sormaz mi ehehe. oylama esnasinda ceyda’yi yazdiktan sonra imza atmasi ve sonrasinda da "acaba daha ne yapsam? resim yapsam mi altina ya, neyse ya bo$ver" demesi nasil bir kafada oldugunu gosteriyor izleyenlere.
independence
ben dahil hepimiz ba$larda kil olduk bu elemana ama bir de $oyle du$un;

adada muzu o buldu. badem mi ne zikkim, onu da o buldu. e bu hafta da adada ilk defa baligi yine bu lavuk tuttu. aslinda adaya katkisi cok buyuk. sevelim onu.
hikmet
recep ivedik ve taner

taner, gerçek bir recep ivedik tir ve şahan aşağıdaki senaryo ile yeni filmini hazırlamalıdır. telif hakkı bizimdir.

recep ve taner üvey kardeştir. bindikleri gemi batar. belki de onlar batırmıştır.
issız bir adaya düşerler. adada pascal bir yabani yerli olarak yaşamaktadır. onun adını pazar koyarlar. ertesi gün adaya yine batan gemiden özlem ve ebru düşer. recep ve taner kızlara saldırır,tecavüze yeltenirler. pazar, kızları kurtarır ve adanın başka bir yerinde saklanırlar. (bu arada elbette çeşitli kavga dövüş sahneleri yer alır ) 2 kız ve pazar mutlu bir grup oluştururlar (erotik sahneler olacak) . recep ve taner e karşı da çeşitli tuzaklar kurarlar.
nihayet bir gün hazırladıkları ayı tuzağına bu 2 ayı düşer. 2 sini sıkıca yaptıkları salın direğine bağlayıp açık denize salarlar. o gün bugündür bu 3lü adada çoluk çocuk mutlu bir aile hayatı sürerler.
independence
bak goreceksin, tarti$masiz bu yari$manin birincisi olacak. sadece yaptigi $ebeklikler yuzunden de degil, ciddi anlamda her oyunda a$mi$ bir performans gosteriyor eleman allah icin, ancak yaptigi $ebeklikler de onun adada kalmasini garantiliyor. allah bilir parayi aldiktan sonra özge ulusoy’a evlenme teklif eder, ozge de kabul eder of of. cok dertlendim ak$am ak$am.
mitili
savunmak manasında söylemiyorum, bir gerçekten bahsedeceğim. iq olarak 60 ların üstünde olan birçok kişiye göre daha refah içerisinde yaşayan adam. içinden geldiği gibi hareket ediyor, ki bu çoğu kişinin kompleksleri ve sosyal korkuları yüzünden başaramadığı ve bok attığı bir eylem.

kısacası tıpkı diğer tüm insanlar gibi, zeka seviyesine göre yargılanmaması gereken insan evladıdır.
independence
odul oyunu sonucunda millet anasina babasina sarilip cigliklar atip gozya$lari dokerken, taner’in hali ibretlikti.

taneri’in de ablasi adaya gelir ve taner ablasina yakla$arak $unu sorar;

+ nasil olmu$ garin kaslarim? fit olmu$um ama di mi?

vay arkada$ lan, en yapmacik olmayan en icten adam taner i$te, besbelli bir kez daha.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol