üsküdar a giderken

sizofrenhukukcu
kanal d nin yeni başlayan dizisidir. dizide öner erkan, tülin özen, murat cemcir, erkan can, erdal tosun, funda postacı rol almakta.
bu dizi şuanki komedi dizilerinden baya farklı. hatta ilk de diyebiliriz. belli bir çıtanın altına düşmemekle beraber bazen feci güldürebiliyorda. ben ilk üç bölümünü izledim. son bölümde av mevsimi filmi ile taşak geçtikleri sahnede koptum. ayrıca bu dizide harikalar yaratan adam murat cemcirdir. bu adam bu kadar iyi oynamasa bu dizi hakkındaki yorumlarımda farklı olabilirdi.
independence
bugun yayinlanan bolumu ile sona ermi$. bir bolumunu bile izlemedim ama duyduklarima ve okuduklarima gore aslinda son dereece de guzel bir diziymi$.
independence
cok cok methedildi, internetten ilk bolumunu izleyeyim dedim daha ilk ceyreginde bayildim. eger diger bolumleri de bu $ekildeyse yayindan kaldirmakla buyuk hata yapmi$ kanal d.
independence
internetten izledigim ilk bolumu bitirdim ve diyebilirim ki yayindan kaldirilmasi kesinlikle yazik olmu$ bu dizinin. ozellikle kimi yerlerine serp$tiirlen animasyon $eyleri diziye bamba$ka bir hava katmi$. yazanin da cekenin de oynayanlarin da emeklerine saglik. turk dizilerinde boyle diziler gormek, boyle diziler izlemek umutlandiriyor insani.
fatih altayli
beşiktaş’tan binilen motor ile üsküdar’a geçiyorsanız vay halinize. yapmurdan önce ordasınız alamaz sizi bir yağmur. alsa alsa tsunami alır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol