theborek

0 /
independence
yeni comezimiz., ho$geldi.

lakin ayni entryi defalarca yazmasa cok guzel olacak, zira yonetim kadrosu gorebiliyor yazdiklarini, onay alana kadar ba$ka da kimse goremeyecek.
sipsi
düşündüren yazar. normalde beni kimse öyle kolay kolay düşündüremez ha. bilen bilir. gerizekalıyım ben.
atacamadesert
inceltici etkili yazar. kendisi elimde büyüdü. daha dün gibi hatırlıyorum hem emekler hem de blog yazardı altında prima uyu ve oyna bezle.

hey gidi günler. sözlüğe de gelmiş dediler gözlerim yaşardı. darısı damatlığına artık.
nickten yana sansim yok
her 21. yüzyıl insanının yaşadığı sorunları o da yaşıyor. bir cheesecake’te tarhana tadı bulmaya çalışıyor. ya da bir milkshake’te kaçak çay tadı... ama en önemlisi; bir börekte yaşama umudunu görüyor, kaybetmemeyi, asla pes etmemeyi görüyor... börek... yalnızlığın ve ümidini yitirmişliğin ilacı... börek... tarifsiz mutlulukların, hunharca ve umarsızca beliren yaşama sevincinin ilacı... börek, börek, ve börek...

büyük ada/2011.
theborek
kopyalar orjinali yaşatacak tarzı açıklamalar yapmayı ne çok isterdim be. kader elvermedi ki bir gammaz, bir 1. nesil yazar olalım...
sipsi
#1001893

nickten yana sansım yok’un bu adam için neden deli divane olduğunu şimdi anladım ben. benim 1000 farklı başlıkta 10000 farklı entry ile anlatmaya çalıştığımı tek entryde özetlemiş.

hoşgeldin demiş miydim ben buna?
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol