camel soft

sitivreyvaugin
kimse kızmasında bana kısa camel soft winston softtan farklı gelmiyor.
eski camel içmediğim için hakkında atıp tutmak istemem ama bu kısa camel soft saman gibi gelmekte günde bir paket tüketilince,o günlük para durumuna göre marlboro box yada kısa anadolu * daha tercih sebebi benim için.

sert içim, ağızda tat isteyen bana saman gibi gelen sigara.

evet anadoluda tat biraz garip ama olsun sert.*


he birde sigara öldürür.
nickten yana sansim yok
sürprizlerle dolu bir sigaradır. tam dersiniz, allah kahretsin sigaram bitti... işte o anda pakedin dibine sıkışmış, gorükmeyen bir dal kalmıştır. sevinç nidalarıyla sözlüğe entry girilir, annenin eli öpülür falan... çok sevimli.
ivanfyodorovickaramazov
demli çaya, nescafe classic'e ve sigaraya başladığımda fiyatı 38.000 liraydı. içmemdeki en önemli sebepler hem en pahalı sigaralardan hemde adamı osutturucak kadar sert olmasıydı. öyle kuru kuru bir sertlik değildi bu. aromatik harmanından kaynaklanırdı sertliği. birkaç tane sahte zippo'mda vardı. yok, böyle hoşuma gittiği için.. ucuz şarapla kaliteli puroyuda çok severdim. öyle idi bir zamanlar. hala bunu içiyorum. pahalı da değil artık, 8 lira. eskisi gibi olmasada içimi güzel.
aranel
yıllarca içtim , özentiyle başladığım sigaradan ender tercihlerimdendir. sonra bir gün başka sigara içeceğim dedim değiştirdim. şimdilerde aylık olarak markayı değiştiriyorum. kot pantalonun yan cebinde buruşmasıydı bırakma sebebim hatırladım.
gaia
Şu an için fiyatı 10,00 tl olup, buruşmaya yüz tutmuş paketinde beklediğimden fazlasını barındırarak bana minik sürprizler yapan sigara.

Neden bilmem, mevcut camel bağılılığımdan mütevellit piyasadaki her çeşidini denedim ama içlerinde en çok hoşuma giden bu meret oldu.
Özendirmek gibi olmasın lakin tütünü de daha kalitelidir. Özellikle box, ağızda küllü bir tat bırakırken soft için bunu söyleyemem.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol