alen geere

sitivreyvaugin
tamamen türk malı olarak edirne’de seri üretimle üretilen, overdrive, distortion, chorus ve çeşitli booster modelleri bulunan efekt firması.

tanımı geçtikten sonra kendi fikirlerime gelmem gerekirse, şu ana kadar preface drive ve loverdrive pedallarının dünya standartlarında diyebilirim rahatlıkla.

öncelikle bir kaç anektottan bahsetmek gerekir, pedallar klon pedallar değil yani herhangi bir diy sitesinden devre şeması indirilerek vs üretilmemiş, bizzat alen emre balkan tarafından uzun test süreçlerinden geçerek sıfırdan tasarlanmış, patentli pedallardır, bunun dışında, pedallar gitarcıların butik diye tabir ettiği ve el yapımı olan lovepedal eternity, xotic gibi firmaların üretim kalitesi ile aynı standartlarda üretim yapmakta ve bu hakikaten aldığınız tonda hissedilmekte.

uzun lafın kısası tamamen türkiye’de üretilen bu firma amerika pazarı hariç avrupa, japonya gibi ülkelere binlerce pedal ihraç etmiş bir marka haline gelmiş, yani denk getirirseniz ve kuşkunuz varsa olmasın diyebilirim.

kullanan ünlüler arasında, paul gilbert, akın eldes, nev , tanju eren gibi isimler bulunmaktadır.

üreteni tanımam etmem, fakat türkiye’de üretilen add+, ms pozitron gibi bir kaç klon pedal üreticisinin bazı modellerini de deneyen birisi olarak bu marka hakikaten bu övgüleri sonuna kadar hakediyor.

http://www.alengeere.com

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol