nişanlanıp ayrılan kıza boşanmış gözüyle bakmak

eflatun
sözlerime ’gözün çıksın emi’ diyerek başlamak istiyorum.

nasıl bir zihniyettir bu anlamak imkansız. öncelikle bu tür insanlara nişanın ne demek? olduğunu anlatmalı. belli ki her konuda atıp tutan bu insanlar, nişanın tanımını bilmiyor yada bilmemezlikten geliyor.

bu kız bir şekilde anlaşmış, görüşmüş ve bu birlikteliği evliliğe götürmeye karar vermiş, nişan olmuş. fakat bir şekilde anlaşamamış ve ayrılmıştır. bu yandığının kanıtıdır. ’bunun namusu gitti bi kere nişanlanıp nişanı atmış’ derler.

bir şeyler yapmak isteyen insan zaten sevgiliyken yapar eder ruhları duymaz. bunu ’nişanlandı her haltı yedi’ alamına getirirler. şöyle diyaloglarda olmuyor değil;

+aaa bak bu ahmet’in artığı.
+olmaz nişanlandı el değdi buna.

sözlerime tekrar ’gözün çıksın emi’ diyerek bitiriyorum.
independence
bo$anmi$ gozu ile bakmak ne derece mantikli, neyin hesabidir bu onu hic bilemedim. adam / kadin evlenir, baktilar ki anla$amadilar hoop bo$anir. bu insana neden kotu gozle bakilsin, bu neden konu edilsin bu ayri bir mesele, bunun konu edilmesi dahi gerizekalilikken ni$anlanip ayrilan bir kiza kotu gozle bakmak kimin gotunden cikardigi bir fikirdir bu daha hic bilemedim. bi kere ni$anlandin mi daha buyuk bir baski olur uzerinde, nereye gittin kacta geldin kil tuy yun. sevgili kalmak daha iyi lan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol