yeni anne dergisinin independence röportajı

nickten yana sansim yok
dergide sözlüğün sıkrinşatını görünce baya bi şaşırdım. inanamadım gözlerime. çünkü sol fıreymde hiç küfürlü bi başlık yoktu. biz böyle değiliz arkadaşlar. şöhret olduk diye götünüz kalkmasın. akıllı olun.
independence
dun sayaci kontrol ettigimde oldukca fazla ki$inin "yeni anne bilgi sözlük" olarak google’da arama yaptigini gordum. sanirim bu haber i$imize yaradi.
tasarimharikasi
benim anlamadığım bir nokta var. sevgili indy şöyle buyurmuş; bilgi sözlüğün esasen dünyayı uzaylılardan kurtarmak gibi herhangi bir amacı yok. nerden biliyosun bilader. belki benim evim uzay üssü bi haftadır. belki sözlüğü istila edicekler diye elemanları ikna etmeye çalışıyorum. çabuk bi röportaj daha ayarla ve flaşş gelişmelerle bu olay duyurulsun.

-ufo tarikatı diye bi şey varmış..?
+evet.
-nasıl, inanıyo musunuz buna?
+tabii, iyidir iyi. hamdolsun, sözlük iyiye gidiyo elhamdülillah; independence benn.
-..!??
phantom lord
bilgi sözlük’ün böyle adı sanı duyulmamış, okuyucu kitlesinin sözlükte yazmayla uzaktan yakından ilgisi olamayan dergide haberi çıkacağına, şöyle bir bilgisayar dergisinde ya da müzik veya ergen kız dergilerinde haberi çıkması daha bir yararına olur.

yeni anne dergisini okuyan kadın zaten ya hamilelikle cebelleşiyo ya da lohusalıktan çıkmaya çalışıyo. ne işi olur sözlükte orda burda?
mitili
beklediğimden daha kısa olmuş ama yine de sözlüğün gayet güzel özet geçildiği bi röportaj olmuş. sözlük yazarlığından uzak insanlara hitap eden bir dergide yayınlanmış olabilir ama bu bir başlangıç olarak görülebilir. en azından uzun süre verilen bir aranın bitmesi.

gerçi anne, finans, hayvan, porno, otomobil vs dergilerinde yayınlanıp yayınlanmamış olması pek bir şeyi değiştirmez diye düşünüyorum. sözlük bazı kitlelere hitap etmiyor olabilir. ama şöyle düşünmek lazım, o dergilerden birini, o dergilerle alakası olmayan biri herhangi bir boş anında okuyabilir ve bir göz atmak için gelebilir. veya sözlükle alakası olmayıp o dergiyi okuyan biri internetle ilgili olan birine anlatabilir vesaire. bu şeylerin nerden kimi çekeceği belli olmaz. yani diyor ki; reklamın kötüsü olmaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol