survivor ünlüler gönüllüler

0 /
isyankarmuhabir
pascalın adadakı her bir kadın yarısmacıya yavsayacagını dusunuyorum. ebru destan ile de aralarında bir ’’yakınlık’’ olur gibime geliyor. amerikalıların bir sözü vardır; ’’once you go black you never go back’’.
theborek
taner’in davranışlarının devamı yüzünden muhtelemen türkiye’nin kktc’yi tanımayı bırakacağı, telefonlarına çıkmayıp, selam verdiğinde duymamışa yatacağı yegane yarışma.
independence
$u pascal’a nihat’a derya’ya falan akil sir erdiremiyorum.

lan yaninizda ebru destan gibi ozge ulusoy gibi ta$ hatunlar var ve yariciplak dola$iyorlar adada, hic mi ereksiyon olmuyorsunuz lan? hadi oluyorsunuz diyelim, nasil sakliosunuz o mali mulku shortlarin icinde?

ha bir de gece birlikte yatiyor ya bunlar, en cok ona hastayim ben.

benim ba$ucumda ozge ulusoy yatacak, ebru destan yatacak, ben de oyle horul ziril uyuyacam. olm kamera da var lan i$te, cekin bi home made ona gore sms’imizi yollayalim biz de.
sipsi
pascal’ın poposu için izlediğim yarışmadır. arada bir üst kısmını falan görüyorum eğilince böyle, güzel oluyor..
theborek
annemle survivor muhabbetimiz: (+annem -ben)
+neydi şu zenci futbolcunun adı?
-nihat doğan
+yahu futbolcu diyorum...
-ha zenciliği tuttu yani
(sessizlik).
theborek
"ormandır ki o hepimizin bokunu kaldıracak." - 12. yy anonim bir ingiliz şair.
ve nihat doğandan dönüşü ile gelen çılgın reklamın storyboardı:
nihat adadan dönmüştür; saç sakal birbirine girmiş, haftalardır yıkanamamışlığın kokusu ile karışık tuzlu elleri kolları ile tam bir sefili oynamaktadır...havaalanından iner inmez toprağı öper, gözleri dolar...havaalanının tuvaletine girer. işini bitirir, kamera kabine yakın ve direkt çekime girer (burada yılların sinema-tv okumuş adamları nihatı öyle bir açı ile çekerler ki gömleğinin uçları takım taklavatı gizlerken o tuvaletten yine millete seslenecek bir ciddiyet edasıyla durabilir). ve monolog:

"adada hayat o kadar zordu ki, her gün götümü o imrenerek baktığınız palmiyelere siliyordum benim gibi yalnız ülkem. bazı bazı okaliptüslere denk gelirdi bu naçar gönül...götüm diş macunu gibi kokardı. ama yine de duy beni ey dominik halkı...benim ülkemin tuvalet kağıdı bile başka bakıyor götüme. 6 katlı yapısı ile incitmiyor, acıtmıyor, bir bebeğe bakan babanın hasreti ile...hışır hışır etmeden, zımparalamadan siliyor. eğer senin palmiyen benim papiamın önüne gelirse, palmiyen diz çöker papiamın altı katından da özür diler..." gözyaşlarından pan-out ve ekran kararır

papia - bir şampiyon gibi sıçın, çünkü tuvalette olanlar gerçektir!
orqn
bu hafta tartışmalı kavgalı şiddetli ve hiddetli hatta yumruklamalı bir bölümle karşımızda olacak sanıyorum. tanıtımlarından bunu anladım ben.
theborek
her izlediğimde ingilizce eğitimin önemini anladığım program.

bir önceki yarışmadan hatırlarsanız "in ma egg" - "in my eye" dilemması vardı, şimdi de ünlüler arası olan kezbanizm ile gelişen inanılmaz bir ingilizce kirliliği mevcut.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol