9 mart 2011 istanbul da kar yağışı

karpuzz
doğrudur ben de duydum, hatta yalan olmasın gidip olay yerini yakınen inceledim. bakırköy civarı haldır haldır yağarken bahçeşehir dolayları yaldır yaldır yağmakta. ama bu yağış, kalkıp kardan adam yapacak sonra da facebook’a kardan adam olur senden adam olmaz temalı fotoğraflar koyacak bir teknik donanıma sahip değil henüz.
sipsi
yarın akşam saatlerine kadar devam edecekmiş kar yağışı. tüm çalışanlar ’belki erken çıkarız’ ümidiyle beklemekte. havuçlarımız, kömürlerimiz, eldivenlerimiz hazır. saat 3’te çıkma ümidimiz içimizde coşkun bir nehir, çağıldıyor da çağıldıyor..

(bkz: çağıldamak)

düzenleme: an itibariyle göz gözü görmüyor, nasıl bir kar yağışı nasıl bir tipi.. az önce dışarıya bir personel yollamak zorunda kaldım, dışarıdaki işi 2 dakika sürdü ama geldiğinde kardan adam olmuştu. kardan adam yapmış olduk bir bakıma, tatil vermeseler de olur artık.
independence
mecidiyekoy’de de oldukca yogun bir yagi$ hakim. yagiyor duruyor yine yagiyor yine duruyor ama, havanin bizimle ta$ak gecme metodu bu olsa gerek. az once di$ariya bir personel yollamak zorunda kaldim, di$arida 2 dakikalik i$ vardi, bir faturami yatiracakti, 2000 lira da para koydum cebine ama halen gelmedi 2,5 saat oldu. sanirim havayi bahane ederek parayi kaybettim diyecek.
eflatun
sefaköy’de saat 09:30’dan beri lapa lapa yağmakta.dışarıya 2 dakika gönderilen personel bendim dondum da gedim.
independence
$u dakikalarda mecidiyekoy’de isil isil kar yagiyor ve kapali yerlerde sevi$memizi oneriyor haber bultenleri. oysa benim sevi$ecek bir sevgilim bile yok, paso porno izliyorum a.k. nerden geldim lan ben bu konuya!
sipsi
şu anda hala deli gibi yağmakta. saat 5 olsa da işten çıkıp kar topu oynasak diye bekliyoruz. gerçi yerde hiç kar yok, hep uçuşma halindeler. yerde kar olmadıkça nasıl kar topu oynarız bilemiyorum. yaratıcılığımızı konuşturacağız artık, kısmet..
eflatun
şu anda hala deli gibi yağmakta. saat 6:30 olsa da işten çıkıp evimize gitsek.yemek yesek, çay içsek ,hürrem’i izlesek.
independence
$u anda hala deli gibi yagmakta ama ben bunu entryleri okuyarak soyluyorum zira burada oyle deli divane bir yagi$ yok, olmadi da zaten. bu millet hangi ulkede ya$iyor da goruyor bu kari onu da merak ediyorum. kardan adam icin buzluktan kar cikartmayi du$unuyorum ayrica. kardan adamin ta$agina ancak yeter gerci o da.
nerobianco
viyanada etkisini göstermemiş olan yağış. zaten benim bekleyişim daha yersiz. en iyisi siktirip gideyim ben.

peşin edit: bu gece de burda başlıyacakmış.
eflatun
sefaköy’de yağış kardan adam yapmak için kıvama gelmiş,yanında akrabalarınıda yapmak için yeterli kar bulunmaktadır.kardan kadın,kardan çocuk,kardan kuzen...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol