öpüşürken ellerin direk göte kenetlenmesi

independence
hayvaniz ezelden beridir ve bunu kabul ederiz cok $ukur.

hepimizde vardir beyler bu durum. bir hatunla opu$uruz ama dudaklar dudaklardayken bir yandan da ellerimiz bo$ kalmaz, $ak diye yapi$ir hatunun kicina. ee noldu $imdi? elinin altina gelecek olanlarin ihtimallerini siralayayim ben sana, sen de bunun nesinden zevk aldigini acikla bana.

1- kapkalin bir kot pantolon kuma$i, hatta daha beteri o kuma$in uzerinde extra kalinlik saglayan bir kot pantolon got cebi.

2- (etek giymi$se) muhtemelen kalin bir etek kuma$i.

3- (etek giymi$se ve etegin kuma$i inceyse) yuksek ihtimalle giydigi kulotlu corabin insanin icini verem eden o igrenc surunu$ hissi. kilotlu corap yoksa illaki bir parca kuma$.

yani nihayetinde ortada aslinda got falan yok, bildigin kuma$ var. hatunun tenine dokunamiyorsun, yumu$akligi hissedemiyorsun, e o zaman dalyarak ne sikime elini direk gote goturuyorsun? hayir kiz senle opu$urken bir yandan da kulagina "ellerin bo$ kalmasin, onlari da gotume sokuversene" mi dedi nedir?

ha boyle konu$tuguma bakma, daha dudak dudaga degmeden once elim gotte olur o apayri konu. hocanin dedigini yap yaptigini yapma anlayi$indan hareketle oku sen bunlari.

ozetle yigidim, o temasin ancak hayalinden etkilenebilirsin, temasin bizzatihi kendisinden etkilenebilmen icin arandaki kuma$ isimli cehennem koprusu hepten ortadan kalkmali. ha bu arada esas amacini yani opu$tugunu unutup gote konsantre olup kizin agzina agzina salma salyalarini, birak o gotu o dudagi, bir daha o kizin giydigi kotun markasini bile goremezsin. el gote gidince kizin agzina kusan tanidiklarim var benim, sen o tanidiklarimdan olma bak burda karde$ karde$ konu$uyoruz.

got guzel got cici evet ama bak dudaklar da $ahanedir, es gecme onlari.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol