benim makineme virüs girmez diye gezinen mal

independence
benim o ve $u anda cok yogun bir $ekilde virus taramasi yapmaktayim, makinem ha uctu ha ucacak.

seneler vardir ki ne antivirus ne de antispy bi sik kullanmadim. sanki virusu gozunle gorebiliyon ya aminakoyim, nasil olsa saniyesinde tesbit ederim hesabina, hatta hatta daha da ileri giderek benim makineme hicbir $ekilde virus giremez hesabina kendimi kandirdim durdum. $u dakikalarda virusgiller familyasi 3 harddiskimde birden ni$an hazirliklarina ba$lami$, havaya mermiler sikiyorlar.

seneler once bu i$lerden benden cok daha iyi anlayan bir arkada$im, areels nickli zata "neden baglantim cok yava$ benim ya" diye sormu$ ve "abi makinende virusler spylar kol geziyordur minakoyim, sen anlamazsin ki bunlardan bu i$lerden" demi$ti de msn’den blocklami$tim. sonra senelerin hatrina actim blockunu aldim makineme soktum kendisini teamviewer araciligi ile. amacim got etmekti ama gotun onde bayrak tutani oldum ciktim bir anda. adam bir tarama yapti makinemde, 3000(yaziyla ucbin) adetten fazla spy buldu sonra da siktirdi gitti ibne. o donem anlamaliydim aslinda benim makineme virus girmez diye dola$mak malligin hasligidir, anlamami$im.

gun bugundur i$te. oyle viruslere maruz kaldim ki a dostlar, ne antivirus ne de antispy kurdurtturmadi virusler kendi akillarinin yettigince ama yemedim tabi, kurdum cillop gibi avast’i verdim viruslerin sirtina sirtina kirbaci. dur bakalim nolacak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol