1 mart 2011 necmettin erbakan ın cenaze töreni

independence
istanbul’da sabah saatlerinde ba$layacak olan yogun ko$u$turmaca. 1,5 milyon insan telaffuz ediliyor cenazeye katilmasi beklenen. tum ulkeden insanlar otobuslerle istanbul’a akin etmeye ba$lami$ bile. yarin istanbul icin cok yogun bir mesai ba$layacak.
sipsi
şu anda bütün fatih sağlık grup başkanlığı vatan caddesine indi. %10’u dua okumaya %90’ı merakını gidermek için. ne diyelim, allah rahmet eylesin.
sipsi
şu anda vatan caddesi’nde öyle bir kalabalık var ki, iğne atsan yere düşmez, evet. resmi araçlar bile çıkamıyor şu anda. bir de sürekli helikopter sesi geliyor.

sipsi, vatan caddesi’nden ehemmiyetle bildirdi.
sipsi
naaşı an itibariyle vatan caddesi hükümet konağının önünden geçti. her taraf tekbir ve dua sesleriyle doldu.
isyankarmuhabir
tanrı bugün dualarınızın bir kısmına karşılık veremeyebilir, zira fatih camii tarafında aşırı yüklenme var.


şeklinde bir sms geldi. konuyla ilgili olabilir.
independence
$imdi haberlerden bakiyorum da, inanilmaz bir kalabalik varmi$ cenazede. vay arkada$, biz ölsek ancak bizim ust marketin sahibi gelir en iyi mu$terimi kaybettim böhüü diye.
independence
kalabalik sebebi ile 4 kilometrelik yol ancak 2,5 saatte alinabilmi$.

naa$i evinin onunde ozel sogutmali bir ambulansta bekletiliyordu, cesedi kokmadi curumedi ama neredeyse evden mezarliga giderken yolda curuyecekmi$ adam. yazik.
tasarimharikasi
bu cenaze de gösterdi ki, zamanında yanında olmayanların ölümünde tabutuna sarılırcasına varım mesajı, mesafe bilmeyişimizden; kavramları yalan yanlış oturtuşumuzdan zihnimizde.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol