rise of nations

0 /
seddad bin ad
multiplayer modunda üç dört kişiyle oynandığında inanılmaz tat veren bir oyun. age of empires da oynadım civillization da fakat rise of nations’un yeri bambaşka. 256mb ekran kartı ve 3.00 ghz pentium 4 ile anca bu kadar ne yapalım...
independence
2003 ciki$li bir oyun olmasina ragmen 2011 de tani$tigim, ona ragmen buyuk keyif aldigim oyun. sagolsun greyfurt tarafindan onerildi, bayildim oyuna. lakin hala daha nasil cag atlandigina dair zerre fikrim yok. hep classical age takilip duruyorum. turkiye’nin marmara bolgesini ele gecirdim, $imdi sira anadoluya yayilmakta.
independence
cag atlamak icin solo player’da quick battle modunda oynamak icap etmekte. emin olmamakla birlikte diger modlarda sadece bir ya da iki cag atlayabiliyorsunuz sanirim.
independence
bugun farkettigime gore du$man $ehirlerini ucaklarla tanklarla tufeklerle alamiyorsunuz. merkez binalarin dayanikliligini en sona kadar indirebilirsiniz ama $ehri ele gecirmek icin piyade $art.
independence
en buyuk boy haritada 3 ulkeyle kapi$tigin zaman easy modunda dahi kafadan 5 saatini aliyor insanin. hem de boyle hic ara vermeden, nefessiz.
independence
anladim ki silahi ne olursa olsun piyade bu oyunda candir. bir de wonderlerden kimisi populasyonu 270 ekadar cikartiyor ya, o cok super i$te yalniz onlari bir de hayalet ucaklardan korumak lazim. bunun icin yapabileceginiz tek $ey wonderlerin yakinina havalimani kurup icerisinde 10 tane kadar f16 bekletip wonderleri koruma talimati vermek. bu yuzden wonderleri ne kadar birbirlerine yakin yaparsaniz o kadar iyi.
hittheroad2timesjack
tüm bayram tatilimi adadığım oyun. aoe’dan sonra ilaç gibi geldi. misal bugün de rusya ya kerkinip bitime 3 tur kala amerika hariç tüm haritayı almış olacağım. hala easy’de oynuyorum o ayrı.
hittheroad2timesjack
nükleer silah a geçtiğin an oyunun boku çıkıyor resmen. nükleer başlığı salla başkente, gönder kara birliklerini alsınlar sana bölgeyi.

yalnız dünya haritasında en alt devirden başladığınız için nükleer silah dönemine gelmeniz baya bir vakit alıyor. muhtemelen savaşa direk endüstriyel devirde başlarsanız hiç bir zavki olmayacaktır. gerçe hep dünya haritası üzerinde oynadığımdan diğer modlarında istediğiniz dönemden başlatıyor mu hiç bir bilgim yok.
independence
aralikli olarak 6 saat oynadim, hala bitmedi sictigimin oyunu. 6 saat ney lan, alt tarafi 3 ulke feth edicem.

bugun yola cikariz ogle yemegini atina’da yeriz falan derdi ya eski pa$alar, o dedigin oyunda bile olmuyor lan.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol