tivibu ev

independence
tivibu’nun yeni tanitilan $ekli. programlari ileri geri sarma ozelligi, diledigin saatteki diledigin programlari kayit etme ozelligi, hd kalitesinde yayinlar, bidbidbidi. aha detaylar;

http://www.tivibu.com.tr/ev
backtofuture
uydu kullanırken tivibu ev’e geçtik. (bkz: hd) paketini satın almamıza rağmen mecidiyeköy’de hd bağlantı çekmiyormuş o yüzden kullanamadık:/ilk günlerde ne kadar kalitesiz görüntü dedim ama sonra alıştık.:s programları durdurup ileri geri sarma özelliği çok iyi. film arşivi kısıtlı. bi yerden sonra yeni film ne zaman yüklenecek acaba diye bekliyorsunuz:/ tekrar izle seçeneği ile kaçırdığınız programları izleyebiliyorsunuz.
independence
iki gundur kullandigim zimbirti.

yeni tasindigim köşküme superonline altyapi yetersizligi sebebi ile hizmet veremedigi icin ttnet ile opusup koklastik anlasma yaptik. dediler ki madem bu hizmeti aldin, sana bi de tivibu paketi kaktiralim, ok kaktirin dedim aldim. aslinda hizmeti gayet begendim. hd yayin, bir suru kanal falan, zaten tv ile arasi olan birisi degilim, bana hayli yeterli geldi. ancak film arşivi yok denecek kadar az. bir de kirala izle secenegi 5tl nin uzerinde. e bebegim, ayni filmi 1080px kalitesinde internetten zaten izliyorum ben belese?

internet hizimi ve kotami etkilememesi guzel ama.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol