giyilmiş çorap

epikuros
aslında bütünüyle akıl fikir koktuğunu düşündüğüm bir hareket. daha önce nasıl benim aklıma gelmedi. zamanla işi büyütüp don atlet olayına gireceksin off!
esrakesh
ürünlerin tanıtım yazılarını da es geçmemek lazım:

" uzun süre giydim ve yıkamadım , satın almanız ardından kokusunun tazelenmesi için tekrar giyeceğim , hava almayacak şekilde paketlenecek ve hemen size ulaştırılacaktır."

hizmette sınır yok.
independence
siteyi gordugum anda yepyeni bir site kodlamaya ba$ladim, sanirim 3 gun icerisinde hizmete acilmi$ olacaktir.

sitenin ismi;

http://www.kicsilinmistuvaletkagidi.com
independence
anladigim kadari ile sitedeki tum urunleri levent bey isimli birisi aliyor. tum urunlerde "satildi. levent beye te$ekkurler" notu mevcut. kim lan bu levent bey? aranizdan biri mi olm, dogru soyleyin lan?
rumuz pilis tiray egen
artık zenginim sözlük! zamparalık dönemlerimden kalma hatun çorabı koleksiyonumu burdan satışa sunabilirim. keşke sütyen ve külot da satabilsek. fetiş değilim de bi aralar gıcıklığına saklıyordum her bal aldığım çiçeğin çamaşırlarını.
esrakesh
sadece çoraplar değil çorabın altına giyilmiş tangalar bile satılıyor. kadının giydiği kokuşmuş ayakkabıya bile talip var.
independence
sitede bulunan msn adresini msn’ime eklemi$tim, az once online oldu. bir iki soru sordum, hemen blockladi beni. cok ayip ama, insan potansiyel mu$terisine bu $ekilde davranmaz ki ya.
independence
uzunca bir sure sonra siteye yeniden baktim ve site sahibi ece isimli $ahis demi$ ki;

"coraplarim ic cama$irsin giyiyorum."

kimi yorumlarda da $u $ekilde cumleler var;

"ece hanim, corap paketini adim actim, ozellikle vajinal kokusinmi$ yerler cok guzel kokuyor."

lan cidden allah belanizi versin ahali, yani bildigin allah belanizi versin. olm bu ne lan bu ne? zamaninda bilkent’te mi nerde bir kiz kullanilmi$ tangasini satiyor diye bu ulkede infial ya$anmadi mi lan? gazeteler hep bu kizdan bahsetmemi$ miydi, hem e kisa bir sure once? ne kadar cabuk bu tur $eyleri kabullenip bir de ticarete dokmeye ba$ladik? haya nerde kaldi haya?

yazik yemin ederim bu topragin insanlarina.

mad
net iyi proje.

kimse kusura bakmasın ama aynı kromozom sayısına sahip olduğun o bilinçaltı ve ruh hali senden benden çok farklı işleyen adamları düdüklemek için akıllı bir yatırım olmuş bu sayım abim.

en basitinden dolmuşta şuradan bir kişi uzatır mısınız derken bile xx kromozoma ait bir bireyin montuna sürtünme kuvveti uygulayan insan evlatlarının yaşadığı ve bundan haz duyduğu bir ortamda yılın en iyi girişimcisi ödülünü vermek isterim abicim bu kişiye.

en basitinden şuraya girip ilk çoraba bakan varsa en büyük ibne ben olayım amiko.

http://tinyurl.com/7nuffq8

ve şu yorumu ciddiyetle ve olağanüstü şehvetle yazan insanlara bunu satmak müstahaktır be reyis;

bora |
28/12/2011 19:29:18

pembeler size çok yakışmış ece hanım :)

oğlum çok güzel kafalar var yemin ediyorum ya. güle güle kullanırlar inşallah.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol