20 şubat 2011 beşiktaş fenerbahçe maçı

0 /
orqn
beşiktaş maça şu 11 le çıkacakmış;

hakan arıkan, ekrem dağ, ibrahim toraman, ferrari, ismail köybaşı, fernandez, aurelio, simao, guti, quaresma ve almeida.
tasarimharikasi
fenerbahçe 5. dakikada 1-0 öne geçti.

alex sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, selçuk iki kişi arasından yükseldi onu geçen topa savunmada necip kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.
tasarimharikasi
ekrem dağ sağ kanattan ceza sahası içine girdi, çaprazdan kaleye ayağının dışıyla çok sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu. 1-1
epikuros
ekrem’in şutundan önce "vurma lan pas ver!!!" dememle çektiği şutun gol olması lafımı yedirdi bana, helal olsun ama. şimdi istediği kadar mevlana gibi dönsün kendi etrafında sağ kanatta.

kurcala: beyaaaaaaaaazzzzzzz
independence
futbolla hic alamak yoktur ama yazilanlara gore futboldan cikmi$ basketbola donmu$ bu mac. 5 gol olur mu lan bi macta.

edit: 5 dedim, ben bunu yazarken 6 gol olmu$. hepsini oniki dev adama transfer edelim bu futbolcularin. valla bak.
epikuros
atamayana atarlar kuralının işlediği maç. 1-0 ’ken maç niang atamadı %100 golü, döndü 2-1 yaptı beşiktaş. sonra almeida karsı karşıya atamayınca döndü yine maç, kırmızı mırmızı derken dağıldık.
tasarimharikasi
haftaiçi 4 haftasonu 4 alıştık artık. sana 8taş diyorlar beşiktaşım, alay ediyorlar. 8 değil 88 tane de yesen beşiktaş aşkının ölümsüzlüğü değişmez kalbimizde.
gerzekparatoneri
haftalardır bu maçı bekliyoruz, ne hayaller kuruyoruz, ’bir umudum sensin, hayat yaşanmaz sensiz’ diyoruz, sabah uyanıp ilkokula yeni başlamış çocuklar gibi heyecanlanıyoruz, 90 dakika elimiz böğrümüzde yırtınarak maç seyrediyoruz, elin adamı çakıveriyor maçı aldık dediğimiz anda kırmızıyı, bir de penaltıyı, değiştiriveriyor maçın kaderini. saniyede ulan saniyede!

sonra neymiş, alex kralmış, neymiş hakem tarafsızmış! ya hadi ufak ufak uzayın! ’futbolun katili türk hakemleri’ dedik, ’fakir edebiyatı yapmayın’ dediniz. futbolu katletti bu gece fifa kokartlı sayın cüneyt çakır...

oha dedik, ’federasyon’ değil ’fenerasyon’ dedik, dinletemedik.

hayır o değil de gökhan gönül’e benzer pozisyonda neden kart göstermedi hakem anlamıyorum.

karabasanlar bassın seni cüneyt çakır!

ve evet;

(bkz: aşkından kahrolduk geberiyoruz)

son olarak;

inadına siyah ulan! inadına beyaz ulan! alayınıza gider ulan!!!

edit: şu anda cüneyt çakır sözlükte at koşturuyor...
isyankarmuhabir
fanatik bir taraftar olmama rağmen ilk yarısından sonra sinemaya gitmem gerektiği için ikinci yarıyı ve haliyle kalan golleri göremediğim maçtır. tam ahanda yenildik ama en azından ben geceyi kurtarabilirim diye düşünürken gelen ’’aaaammmııınnaaaa kooodduuukkkk baaaşşkkaannn beşiktaşşınn’’ smsi ile irkildim. evet kazanmışız bunu bu sms den anladım. smsin atıldığı telefonu tanımıyordum.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol