hayattaki buglar

independence
ya$adigimiz hayatin icerisinde default olarak bulunan buglar;

misal ölüm. cok salakca bir $ey. ya$a onca sene sonra gunun birisinde öl. ee ne sikime ya$adin o zaman onca sene demezler mi adama? fixlenmeli boyle bir bug. yaki$miyor tanriya.
independence
(bkz: a$k)

al sana hayatini alt ust eden bir bug daha. kopekler gibi a$ik ol, sonra prensesin olarak gordugun insan aslinda senin tanidigini sandigin insan cikmasin, boynuzlasin, kötüle$sin, hayatini siksin atsin. bir kere hayatin normal seyrine ters, zaman kaybi. fixlenmeli bu da.
independence
(bkz: recep tayyip erdoğan)
nasil bir bugdir anlamadim ama 10 seneden beri fixlenemedi. belediye ba$kanligindan ba$ladi ba$bakanliga sicradi, halen daha orada ve hazirandan sonra da orada durmasina kesin gozu ile bakiliyor. bir zaman "ben degi$tim" $eklinde upgrade’i cikti, ba$ka da guncellenmedi, yani neyse o. eski bir yazilim olmasina ragmen fixlenemedi i$te, benim kafam ona basmiyor. ulvi katlarda bir yazilim ekibi kurulmali acilen ve bu bug fixlenmeli.
independence
(bkz: kenan evren)

memleketin amina koyan bir bug daha. 12 eylül virusunu hayatimiza sokan bug. zaten kendisindeki acik sebebi ile 12 eylül virusu hayatimiza sizabildi. 12 eylul virusu de onune cikan tum organizmalara bula$arak onlari cali$amaz hale, asfalt uzerinde yigili beden ve kan haline donu$turunce olanlar oldu ama o ba$ka bir konu. kenan evren bug’i yazilimin cok eskimesi ve yerine yeni yazilimlar yuklenmesi sebebi ile deactive edildi ama henuz fixlenmi$ degil. anayasanin upgrade edilmi$ hali ile fixlenecegine inanan milyonlarca saf vardi ama olmadi haliyle. artik ecel isimli $a$maz tool kit in hayat yazilimina mudahalesini bekliyoruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol