facebook ta dayınızı eklemenizin sakıncası

independence
ba$lik cok salakca duruyor degil mi?

degil, okuyunca anlayacaksin.

dolandiricilar yeni bir yontem akil etmi$ler, lan $u adamlar bu akillarini bilimde harcami$ olsalardi ortada ne aids kalirdi ne kanser ama neyse, konu o degil.

malumunuz bankacilik sistemlerinde "annenizin kizlik soyadi" en kritik sorudur. bir bankayi aradiginda i$lemlerini yaptirabimek icin mu$teri temsilcisi senden annenin kizlik soyisminin ikinci ve dorduncu harfini ister genelde. eger annenin kizlik soyismi 3 harliyse ne ister onu bilmiyorum, neyse. i$te facebook’ta ki dolandiricilar seni arkada$ olarak ekleyip arkada$lik teklifini kabul etmeni beklerler. eger kabul edecek kadar ahmaksan bu sefer arkada$ listenden dayini bulmaya cali$irlar.

cunku neden?

annenin kizlik soyismi ile dayinin soyismi ayni olacaktir. $ifre kirma yetenegine sahip olan bir insan evladi icin en zor i$ annenin kizlik soyismidir. eger annenin kizlik soyismini ogrenebilirse degme keyfine, $ifren fazla korunmali bir $ifre degilse kirmasi 10 dakikayi bulur, sonrasinda gelsin hesabindaki paralar $ekerim.

boyle i$te. bak ba$lik cok da salak degil mi di mi?
atacamadesert
ben facebook da dayımı ekledim, ama bunun pek sakıncası olduğunu sanmıyorum.

bugüne kadar belli etmekten çekindim ama dayımın adı: pablo diego jose francisco de paula juan nepomuceno maria de los remedios cipriano de la santisima trinidad ruiz y picasso.

şimdi o şifre kırma yeteneğine sahip olan insan evladı annemin kızlık soyadını buyursun bulsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol