kerem altan

independence
ahmet altan’in oglu. ayni zamanda taraf gazetesinde de yetkili bir ki$i bildigim kadari ile ve defne joy foster’in hayatini kaybettigi gun ve dakika yaninda olan ki$i. konu ile alakali ifadesi de $u $ekildeymi$;

http://www.internethaber.com/defne-neden-altanin-evine-gitti-325492h.htm
tasarimharikasi
şimdi kimsenin günahına girmek doğru olmaz tabi. bunu belirterek gireyim konuya ama komşularının anlattığına göre, defne o gece keremin evinde çok mücadele etmiş; apartmanda bu olayı polise anlatabilecek bir delikanlı/er kişi çıkmamış maalesef.

rahmetli, rahmetli olmadan evvel çığlık çığlığa bağırırken eşyalar devrilmiş apartman tabiri caizse yıkılmış gürültüden. sonrası malum. defnenin bayılması, keremin 112yi aramak yerine yakındaki polikliniklerden "nöbetçi doktor" arama hatası.

edit: bu olayda bir bit yeniği olduğunu hıncal denen patavatsız eziğin yazısından anlamıştım zaten. çok yazık oldu kadına, oğluna, eşine...

bu arada anlatılanların devamı da var, ne derece doğru bilinmez ama keremin defneyi bişeylere zorladığı ve banyoya götürdüğünü duymuşlar. nasıl duymuşlar buna kıllandım yalnız? sadece duyup sonradan dedikodusunu yapacaklarına efendi gibi polisi arasalardı ya?


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol