kedilerin mart gelmeden azmasi

crysania
kulaklarim vesilesiyle sahit oldugum durumdur.sanirim kediler arasindaki cinsel cekimin cok yuksek ve dayanilamaz olmasindan kaynaklanmakta.ayrica bu isitme yontemiyle yapilan iskence evdeki el bebek gul bebek buyutulen kediyi de harekete gecirip ayaklarin arasinda surune surune dolasmasina sebebiyet vermektedir.
pariscombo
ekolojik denge ile bagintili olabilecegini dusunduren durumdur.

-minnos naapsak miyavlasak mi?
-sacmalama sarman ne miyavlamasi mart geldi mi ki?
-soguga baksana minnos geldi herhalde..
-ok baba miyavlayalim o zaman!
ilean
pompalı tüfekle hepsini uçurmaya yeltenmeme sebep olmuş olaydır.oturup iki satır ders çalışayım diyorum ,naralarıyla parazit yapmaktan geri durmuyor bu allahın belası hayvanlar.
angelus
kediler mart ayında seks yaparlar mitine oldum olası soğuk yaklaşmışımdır. zira kendinizi kedilerin yerine koysanız ve size "sadece ağustos aynında seks yapabilirsiniz" dense hoşunuza gider mi? gitmez, gitmemesi lazım. bırakın efendim kedileri istedikleri zaman sevişebilsinler. mart olmaz da temmuz olur, temmuz olmaz da aralık olur.
cocabora
odam bahçeye sıfır durumdaydı,ve başta bizim erkek kedi olmak üzere mahallede birçok kedi bizim bahçede yapıyordu o işi sabah akşam.yaw uyumayı bırak,o seslerden ve iniltilerden gururlansam mı erkek olan bizimki diye yoksa dışarı çıkıp terlik mi atsam anlayamadım valla.ve bu olay tüm kış devam eder.marttan çok önce başlar....yani namussuz hayvan resmen eve kız atıyor be!!!
ama mahalle kedi nüfusuna büyük katkıda bulunduk ya!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol