sözlüğün haline üzülüp başlık uydurmak

ucurulan yazar
günde 51 başlık 59 entry görünce çoğu yazarın yapması gereken şey aslında. ben mesela yapıyorum, belki bu yazdıklarım bir gram bir şey katmıyor ama beni zamanında güldüren, eğlendiren sözlüğe bende az çok destek atıyorum.
independence
herhangi bir $eye uzulmek yerine uzulunecek duruma gelinmemesini saglamak insan evladinin elinde olan bir $eydir esasen. her gun sozluge bir suru insan $ifresini girerek login oluyor, yine bir suru insan ya $ifre girmeksizin sozlugu okuyor ya da zaten okuyucu, yani uye falan degil. sozum sozluk uyelerine. amac bir $eylere uzulmemekse uzulenecek durumu engellemek yine sizlerin elinde. sozlugun her gun yazilan entry sayisinin en az %50 si tarafimdan yaziliyor ve bu durum anla$ilan o ki kimseyi rahatsiz etmiyor. bulundugun ortami sahiplenmemek, benimsememek ancak bu $ekilde ifade edilebilir zaten.
balkaner78
açılması, de facto olmayan bir durumu kendince ortaya koymaya çalışmaktan başka bir şey olmayan başlık. sonuçta arama motorları var ve bu sayede çok fazla kişi başlık ve girilere ulaşabiliyor. kanımca, bazı sözlüklerdeki gibi woody allen tazı durum komedisi kıvamında hiç karşılaşılmayacak durumlardan sırf başlık açılsın ve giri olsun diye bahsetmektense, bilgi sözlük’e yakışır, insanların başları sıkıştığında yardımlarına yetişecek, bir konuyu/durumu merak ettiklerinde meraklarını giderecek, buna benzer dişe dokunur başlık/giriler göndermek daha evladır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol