coldplay

0 /
troy
yillarin getirdigi birikim ve hazla harmanlanan ve uzerinde bir cok emek bulunan parcalar bastan blue room ve ardindan singellarla yavas yavas dunyaya tanitilmis ve tum bunlar parachutes albumu altinda toplanarak dunyadaki nadir kalitedeki gruplar arasinda yerini almistir.ozellikle trouble,sparks,yellow ve spies olaganustu eserlerdir.
swastika
’clocks’ ve ’scientist’ sarkilari disinda pek bi halta benzemeyen, birbirine benzeyen muzikler yapan, ingiliz ve mtv sisirmesi grup..onceleri severdim; ama son albumleri tam bir felaket..siddetle uzak durmaniz, dinlememeniz, hatta calan yerlere bir daha ugramamaniz tavsiye edilir..
serco
sarkilarini bayila bayila dinledigimiz.gercekten iyi soundlari olan ama sarkisi sozleri konusunda o kadar iyi olmayan. her yardim konserinde ba$i ceken.... uzun vadeli i$ler yapan ve aday olduklari butun odulleride hakkiyla sirtlayan..ingiliz dortlu.

kangaroo
chris martinin frontmanligini yaptigi dunyanin en kaliteli gruplarindan biri olan ingiliz dortlu.dunyada en cok saygi duyulan gruplarda biri ayni zamanda.devamli bana 2 su grubu da hatirlatir bu 3u en baba ,yardimsever ve super gruplardir.
tigris
aman yarabbim bu nasıl güzel bir müzik ve bu nasıl güzel bir ses diyip dinlemeye başladığım güzide ingiliz grup.
parabola
fix you sarkisiyla yeni bir gun belki guzel bir sey getirir haydi kalk yataktan dedirten bir potansiyele sahip. ilk kliplerine bakinca chris martin in suratindaki ergenlik sivilcesini bile secebilirsiniz. yillardir piyasadalar ve yillarca piyasada kalacaklarini o sivilce bize zaten yeterince soyluyor.
antiyankee
in my place i dinledikden sonra hayranı olduğum grub.
in my place, in my place
were lines that i couldn’t change
i was lost, oh yeah
and i was lost, i was lost
crossed lines i shouldn’t have crossed
i was lost, oh yeah

yeah, how long must you wait for it?
yeah, how long must you pay for it?
yeah, how long must you wait for it?
(oh for it)

i was scared, i was scared
tired and underprepared
but i wait for it

if you go, if you go
leave me down here on my own
then i’ll wait for you (yeah)

yeah, how long must you wait for it?
yeah, how long must you pay for it?
yeah, how long must you wait for it?
(oh for it)

(sing it) please, please, please
come back and sing to me
to me, me

come on and sing it out, now, now
come on and sing it out, to me, me
come back and sing it

in my place, in my place
were lines that i couldn’t change
and i was lost, oh yeah, oh yeah

guybrush
solistinin şarkılarını hissederek söylediği , insanın içindeki o duygu yoğunluğunu en üst düzeye getiren , dünyada eşi benzeri olmayan bıkmadan dinlediğim ingiliz grup.

look at the stars,
look how they shine for you,
and everything you do,
yeah, they were all yellow...
wasowsky
ingiliz müzik grubu. bütün single dı live kayıtlardı dinleyemedim lakin eger çıkarttıkları 3 albümü de bir süredir evde,okulda,işte,yolda,sporda (bkz: yalan) kulaklığımdan eksik etmedim, ve su sonuca vardım ki bu heriflerin; (herif demene bozulurlar diyenler cıkacaktır aranızdan,eminim -olabilir ben de cinsel anlamda problemli olabilirdim,normal karsılamalı) en iyi albumleri 2005 tarihli ki bir nevi son albumleri x & y dir.. evet evet ne çoğunun göklere çıkarttığı (bkz: parachutes) ne de en az onun kadar değerli bulunan (bkz: a rush of blood to the head)arkadaşlarımız gittikçe iyiye giden bi performans göstermişler zannımca... ki genelde kimsenin birinci ya da ikinci albümün tadını yakalayamayacağı inanışı vardır... dinleyin , dinletin efendim
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol