mehmet ali çelebi

independence
donemini birincilikle bitiren bir tegmen. 29 ay once ergenekon davasi kapsaminda gozaltina aliniyor ve 29 aydir hapiste.

suc: 139 hizb ut tahrir uyesinin telefonunun telefon listesinde bulunmasi.

peki bu ba$ligin ozelligi ne yuzlerce ki$i ergenekondan iceride yatarken?

cunku mehmet ali celebi’nin telefonuna bu 139 ki$inin kaydi bizzat polis tarafindan ama yanli$likla eklenmi$.

aha buyur oku;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16855140.asp?gid=373
tasarimharikasi
ikinci ergenekon davasının 107. duruşmasında şunları söylemiştir:

"bu iddianameyi ellerimizle kazarak içerisindeki karanlığı boşalttık. benimle ilgili suçlamalar incelendiğinde dahi bunun tsk şahsında milletimize açılmış bir savaş olduğu anlaşılacaktır.


’tüfek icat oldu mertlik bozuldu’ derlerdi. şimdi namertlik kavramı da değişti. 3 kuruşluk mermi yerini 25 kuruşluk cd’ye bıraktı. gez, göz, arpacığın yerini, cd, bilgisayar ve enter aldı. kasten yapılan işlemlerin yerini ise ’sehven’ aldı. hedef dün olduğu gibi bugün de türk askeri. çanakkalede yenemediler, sarıkamışta yok edemediler, kurtuluş savaşında da yenemediler. şimdi bizi üfleyerek yok etmeye çalışıyorlar. biz mustafa kemalin askerleriyiz. işığımız o"
independence
telefonuna bizzat polis tarafindan 139 adet teror orgutu mensubunun kaydinin eklendiginin anla$ilmasinin uzerinden 5 ay gecti. bu 5 aydan once 29 aylik daha bir mahkumluk suresi var ayni dava kapsaminda, etti mi 34 ay? 3 seneye 2 ay kalmi$, adalet erken tecelli etmi$.

nasil bir ulke nasil bir sistem bizdeki ya.
ozee
r.tayyip erdoğan’ın korgeneralin(ortalama bir korgeneralin devlete hizmet süresi en az 36 senedir) kendisini görünce ayağa kalkmaması neticesinde cezalandırıldığını ima eden açıklamalarıyla örtüşen, doğru düzgün iddianamesi oluşturulamayan dava kapsamında 2 sene gibi bir süre tüm hayatından mağrum bırakılan asker. adalet yerini bulmuş mudur? henüz bulmamıştır.
independence
chp'den milletvekili oldu, sonra istifa etti memleket partisine gecti, simdi soylenen o dur ki akp saflarina dahil olmus.

bir insanin adim adim kendini bitirisine tanik olduk resmen.

edit: bu arada daha once attigi tweetleri de birer birer silmeye baslamis. süleyman soylu vol 2 gibi bir sey oldu bu adam.
independence
ahanda bugun itibari ile akp'ye gecmis kendisi. bekleneni yapmis dolayisi ile.

zamaninda akp ile alakali methiyeler duzdugu bir videoyu da suraya konduralim ki nereden nerelere geldigi bilinsin hatirlansin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol