16 ocak 2011 la lakers la clippers maçı

orqn
türkiye saati ile 22.30 da başlayacak, saat 00.00 dan itibaren ntv spordan banttan yayınlanacak maçtır.

los angeles derbisi olmasına karşın hiç bir zaman çok ilgi çekici bir maç olmamıştır lakers-clippers maçları. ama bu sene durum farklı.

blake griffin clippers’ ı 8-9 seviye yukarı çıkardı ve los angeles’ ın ikinci takımına daha önce hiç görmediği ilgiyi getirdi.

griffin çok iyi bir oyuncu olmasının yanında çok heyecan verici bir oyuncu. onun maçlarını izlerken top hep onun ellerinde olsun istiyorsunuz. durumun ciddiyetini şöyle anlatayım; bu hafta içerisinde nba.com da yapılan bir ankette açık ara ’ izlemesi en heyecan verici ’ oyuncu seçildi. diğer adaylar; kobe, lebron ve rose’ du.

tabiki bu griffin’ in anketteki diğer oyunculardan daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. ama şu bir gerçekki insanlar onu merak ediyor.

griffin’ in başlattığı bu rüzgar baron davis’ in de basketbolu hatırlamasıyla fırtınaya dönüştü. bu ikiliye bir de genç yetenek eric gordon’ ın eklenmesi daha da güzel oldu.

clippers’ ın önündeki en büyük engel los angeles’ in ikinci takımı olmalarıdır. bu nedenle lakers’ ı yenmek onlar için çok çok önemli. bir maçı kazanmak yıllardır süregelen bu ezikliği kapatmaz tabi. hatta bana sorarsanız ne yaparlarsa yapsınlar her zaman lakers’ ın gölgesinde kalacaklar. ama yine de tam da clippers iyi bir sezon geçirirken, tam da yeniden insanların ilgilendiği bir takım olmuşken lakers’ ı yenmek onlara büyük prestij kazandıracaktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol