amerika da gökten ölü kuş yağması

independence
her $ey 2011 yilba$inin ertesi sabahi ba$ladi. yilba$ini kutlayan arkansas eyaleti sakinleri sabah uyandiklarinda caddelerde ve kapilarinin onunde yuzlerce olu ku$ gorduler. "noluo lan a.k. sabah sabah" hezeyanlari ile panikleyen halk, yetkilileri cagirdi ve yetkililer de olen ku$ cesetlerinin bir kismini bilim adamlarina gonderdi. bilim adamlari konuyu gece atilan havai fi$eklerin ku$lar uzerinde yaratmi$ oldugu stress e bagladi ama kazin ayagi oyle degildi. zira gokten yagan ölü ku$larin ardi arkasi kesilmiyordu hafiz. yilba$indan bu yana degi$ik eyaletlerde ölü ku$lar yagmaya devam ederken dun de isvec’te(belki de isvicre’de, ben hep kari$tiririm bu ikisini) ayni vaka tekrarlandi. sabah uyanan halk yollarda ve kapilarinin onunde bir suru ölü ku$ cesedi buldular. bilim adamlari $imdi konuyu daha detayli bir $ekilde inceliyor.
independence
mynet’in haberine gore ku$lar havai fi$ekler sebebi ile olmu$ler. atilan havai fi$ekler ku$larin tuneklerine kacmalarina sebep olmu$ ve zaten gece goru$u cok sinirli olan ku$lar 40km hizla ucarken onlerine gelen her $eye carpmi$lar. gerci bu durum bugun dun ve daha onceki gunlerde ya$anan olumleri aciklamiyor, yani ben tatmin olmadim ama haber $urada;

http://tinyurl.com/39kylkl
independence
ku$ olumlerinin hemen ardindan $imdi de arkansas’da onbinlerce ölü balik kiyaya vurmu$, ingilterede de binlerce yengec ölü halde bulunmu$. internette bu ölümler kiyametin habercisi olarak nitelendiriliyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol