bilgi sözlük v2 de olması gereken yenilikler

0 /
zotac
eğer açılırsa bilgi sözlük v2 sürümünde olmasını istediğimiz yeniliklerin toplanacağı bir başlıktır. misal burada olmayıp da orada olmasını istediğimiz zımbırtıları yazarız, indy de hemen kodlar. ne güzel olur.
sipsi
#984441

anlatmak istediğim basitçe özetlenmiştir. bu vesileyle selam eder cem-i cümlenizin gözlerinden öperim.
atacamadesert
oy verme işlemi tek tuşla sağlanabilsin. en azından "bu pencereyi kapat" şeysi orda bekleyip durmasın.

bir bilgici kim deyip arattırdığımız zaman açılan bir entry ye oy vermek istediğimiz zaman "oy verecem oy oy" şeysi diğer pencereyi öldürmesin.

spoiler düğmesi daha güzel çalışsın.

bilgiç alımlarında adam gibi 10 entry girmek yanında 190 boyunda esmer ve mavi gozlu ve yakışıklı olmak ve 190 boyunda sarışın yeşil gözlü ve yakışıklı olmak kriterleri gözetilsin.

gece entry girilmemesi gereken başlıklarda tadilat yapılsın. ve hatta gece entry girmek yasaklansin

gece çırılçıplak sözlüğe giren erkek ile gece çırılçıplak sözlüğe giren kız daha fazla kafamızı karıştırmadan evlensin, çocukları olsun.

çocuklar kardeş olsun.

bilgiçler kardeş olsun.

bilgiçlerin babalarının da sözlükte yazar olması durumunda bilgiçlerin bayramda jediye el öpmeye gitmesi gibi saçma mecburiyetler kaldırılsın.

bilgiçlerin cinsiyetlerini öğrenmek daha kolay hale gelsin. erkek bilgicin ismi mavi, kadın bilgicin ismi pembe ile boyansın. kalanlar mor çatı derneğine sığınsın.

bilgiçlerin dokunulmazlıkları kaldırılsın. sözlük için dokunmatik ekran üretilsin. sözlük için sevişmek ve sözlük için soyunmak bu ekrandan mümkün olsun.

dünya türk olsun, bütün dünya buna inansın, birlik olsun, hayat bayram olsun.

son olarak sözlüğe acil iphone tamiri ünitesi eklensin.


esrakesh
üst frame solda yer almalı ve açılır-kapanır olmalı. yer sağlamak açısından.

bir üstteki yapılınca bilgi sözlük banneri sol köşeye sıkışıp kalmamalı, güzel bir banner ile üst framein yer aldığı alanı kaplamalı.

sözlük arka planı bannera uygun olarak tasarlanmalı ve incele butonu gözden kaçmayacak ama görüntüyü de bozmayacak bir şekilde yerleştirilmeli.

sağ üst köşedeki atatürk resmi kesinlikle kalsın tabi ki.

bir de sözlüğe ilk defa bakmaya gelenler zilyon tane reklamla karşılaşmasın bence.
mitili
buton efekti konmalı. burdaki gibi değil de tıkladın mı içe göçen falan butonlar, veya daha değişik şeyler ne bilem.
nerobianco
akıllı telefonlar için de bir uygulaması yapılmalı... sonuçta her zaman evde olmuyoruz. mobile versiyon kolaylıkları ile entry her yerden girilebilir. misal salzburg un bir şarap köyünden bu entrymi yazarken bidik bidik uğraşmayabilirdim.
zotac
yazılan entryler otomatik olarak puanlansın, misal kötüyse eksi oy alsın, iyiyse muhteşem alsın. nasıl mı ? onu da ilgili kişi bulsun artık. bir tek benle nereye kadar arkadaş.
zotac
fare işaretcisini sol tarafta yer alan herhangi bir başlık üzerine götürünce, o başlığın kaç kez tıklandığını veya okunduğunu göstersin. böyle hiç tepki almayan entrylerin okunup okunmadığı da anlaşılır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol